2021-10-30 09:20:06
Φωτογραφία για Οι «Κομάντα και Δράκο» γίνεται τηλεταινία



Η νεανική, μεταφυσική ιστορία μυστηρίου "Κομάντα και Δράκοι" έχει ανατρέψει τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία με την πρωτότυπη γραφή και την ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 22:30, στο MEGA οι τηλεθεατές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να πιάσουν το νήμα της ιστορίας από την αρχή με μία ωριαία ταινία που συνοψίζει τα 5 πρώτα επεισόδια της πολυσυζητημένης σειράς.Μπαίνουμε ξανά στον συναρπαστικό κόσμο της σειράς "Κομάντα και Δράκοι", και ακολουθούμε τους ήρωες στους σημαντικότερους σταθμούς ενός μεταφυσικού ταξιδιού που μας γυρνάει στα παιδικά μας χρόνια.

Η ιστορία συνεχίζεται την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με το νέο, 6ο επεισόδιο να φέρνει ανατρεπτικές εξελίξεις μέσα από την κινηματογραφική ματιά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Μη χάσετε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 22:30 στο MEGA, την ταινία που θα μας θυμίσει όσα συνέβησαν στα 5 πρώτα επεισόδια της σειράς "Κομάντα και Δράκοι" και προετοιμαστείτε για το νέο επεισόδιο που έρχεται την Κυριακή 7 Νοεμβρίου



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ