2021-11-05 08:50:30
Φωτογραφία για G.SKILL φτάνει σε νέα ταχύτητες @ DDR5-6800 με το Trident Z5



 Η G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., ο κορυφαίος κατασκευαστής στον κόσμο υψηλών επιδόσεων μνήμης και περιφερειακών παιχνιδιών, ανακοίνωσε ένα ακόμη κιτ μνήμης DDR5 ταχύτητας σε DDR5-6800 32 GB (2x16 GB), σχεδιασμένο για την τελευταία 12ης γενιάς Intel Core™ για desktops και μητρικές με chipset Intel® Z690. Μέχρι στιγμής, αυτό είναι το ταχύτερο κιτ μνήμης DDR5 στον κόσμο που επιτυγχάνει τόσο υψηλή ταχύτητα συχνότητας και ανεβάζει την απόδοση του συστήματος με δυνατότητα DDR5 σε νέα ύψη.

 

 

Αύξηση της απόδοσης μνήμης σε desktop επεξεργαστές Intel® Core™ 12ης γενιάς και Chipset Intel® Z690

«Η Intel συνεργάστηκε στενά με την G.SKILL για την ανάπτυξη και την ενεργοποίηση του οικοσυστήματος υπερχρονισμού DDR5 για την παροχή υπολογιστικών εμπειριών υψηλής απόδοσης στους χρήστες υπολογιστών», δήλωσε η Mandy Mock, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Desktop, Workstation και Channel Group, Intel. «Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τη νέα σειρά μνήμης υψηλής συχνότητας της G.SKILL που εκμεταλλεύεται την καινοτομία και την απόδοση που προσφέρουμε με τους νέους επιτραπέζιους επεξεργαστές Intel Core 12ης γενιάς και το chipset Intel Z690».

 

«Η G.SKILL είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη ολοένα και ταχύτερης μνήμης overclocking σε κάθε νέα γενιά πλατφόρμας Intel. Και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε με την Intel για την ανάπτυξη μνήμης DDR5 εξαιρετικής απόδοσης για την τελευταία πλατφόρμα Intel Z690», λέει η Tequila Huang, Εταιρική Αντιπρόεδρος της G.SKILL International. «Με τα extreme memory kits της G.SKILL, ελπίζουμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες απόδοσης του DDR5 και σε συνδυασμό με την πιο πρόσφατη πλατφόρμα της Intel, να φέρουμε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης συστήματος σε παίκτες, overclockers και λάτρεις της τεχνολογίας».

 

 

Low Latency σε ταχύτητα DDR5-6800

Στην ατέρμονη αναζήτηση για απόδοση μνήμης, η G.SKILL είναι ενθουσιασμένη που αποκαλύπτει τις τελευταίες προσθήκες μνήμης DDR5 εξαιρετικά υψηλής συχνότητας στη ναυαρχίδα της οικογένειας Trident Z5. Φτάνοντας μια εκπληκτική συχνότητα μνήμης DDR5-6800, αυτές οι δύο προδιαγραφές μνήμης ανώτερου επιπέδου αποτελούν την απόλυτη επιλογή μνήμης για παίκτες, λάτρεις και overclockers.

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το κιτ ακραίων μνήμης που εκτελείται σε DDR5-6800 με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση CL38-38-38-76.

 

 

Το επόμενο στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ένα δεύτερο κιτ μνήμης που εκτελείται σε DDR5-6800 CL42-42-42-76.

 

 

Υποστήριξη Intel XMP 3.0 Extreme Memory Profile

Τα πιο πρόσφατα κιτ μνήμης overclocking DDR5 της G.SKILL είναι προγραμματισμένα με τα πιο πρόσφατα προφίλ Intel XMP 3.0. Το μόνο πράγμα ανάμεσα σε εσάς και την εξαιρετική απόδοση μνήμης είναι μια απλή ρύθμιση. Επιπλέον, το XMP 3.0 επιτρέπει την αποθήκευση δύο προσαρμόσιμων προφίλ που ορίζονται από το χρήστη στη μονάδα μνήμης μέσω του BIOS σε υποστηριζόμενες μητρικές πλακέτες, έτσι ώστε οι ρυθμίσεις μνήμης να πηγαίνουν με ακρίβεια όπου κι αν πάνε οι μονάδες.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ