2021-11-06 14:30:07
Φωτογραφία για Που θα προβληθεί το Music Hall;



Μπορεί το "Music Hall” να ναυάγησε και να μην ξεκίνησε να προβάλλεται στο πρώτο μισό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η μεγάλη στροφή του κοινού στην μυθοπλασία έκανε τα κανάλια να το ξανασκεφτούν και να το βγάλουν από το συρτάρι.

Η σειρά που διαδραματίζεται σε ένα καμπαρέ της Αθήνας του Μεσοπολέμου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life, ενώ είχε κλείσει με την ΕΡΤ στις αρχές του 2021 τελικά "πάγωσε” λόγω διαφωνιών για ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλο ένα κανάλι ωστόσο διεκδικεί να φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του τη συγκεκριμένη σειρά. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Alpha βλέποντας την τεράστια επιτυχία που σημειώνει ο "Σασμός” επιθυμεί να συνεχίσει την επένδυση στη μυθοπλασία και διεκδικεί το project, με τη δημόσια τηλεόραση να έχει ένα ορατό προβάδισμα στο συγκεκριμένο ντέρμπι.

Στο καστ της σειράς σύμφωνα με την Real, παραμένει ως πρωταγωνιστής ο Αργύρης Πανταζάρας, ενώ μόλις "κλείσει” και το κανάλι θα γίνουν ξανά συζητήσεις με την Φιλαρέτη Κομνηνού και την Πηνελόπη Τσιλίκα που είχαν ήδη συζητήσει όταν είχε αρχίσει να στήνεται η σειρά στις αρχές του 2021.

Οι χώροι των γυρισμάτων που θα αναβιώνουν την ατμόσφαιρα της Αθήνας τη δεκαετία του 1930 έχουν βρεθεί ήδη και η προετοιμασία έχει ξεκινήσει, ενώ δεν αποκλείεται η σειρά να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.









Yupii









Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ