2021-11-10 17:40:08
Φωτογραφία για Ο Λευτέρης Ελευθερίου εξομολογείται άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη...



Στη κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα” στον Alpha μίλησε ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στον Κώστα Δόξα και τα όσα συνέβησαν με την πρώην σύζυγό του και την αποχώρηση από το "YFSF”, ενώ εξομολογήθηκε και άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για τον Κώστα Δόξα και τη δικαστική διαμάχη με τη σύζυγό του ο Λευτέρης Ελευθερίου ανέφερε: "Εγώ τον Κώστα και την Μαρία τους γνώρισα στη Νάξο. Πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, πολύ παθιασμένο ζευγάρι. Ο Κώστας είχε προφανώς θέμα στο σπίτι του ο άνθρωπος και δεν μπορώ να πάρω θέση για το τι γινόταν. Αν τα έχει κάνει αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσει μια βαθιά συγγνώμη από τον εαυτό του και από τον άνθρωπό του. Αν δεν τα έχει κάνει, εύχομαι καλή πορεία στο δικαστήριο, γιατί φαντάζομαι τώρα θα πάρει αυτό τον δρόμο το πράγμα. Βλέπεις δύο ανθρώπους που θες να τους πεις 'Προσπαθήστε για το παιδί να είστε καλά, προσπαθήστε το πάθος και το λάθος όσο γίνεται να το βιώσετε για εσάς'. Στο κάτω κάτω όταν κλείνει μια πόρτα ενός σπιτιού, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται μέσα. Δεν μπορείς να ξέρεις”.

"Όταν έφυγε από το YFSF μου είπε μια πολύ σοφή κουβέντα: 'Αν ήμουν βενζινάς, δεν θα είχα χάσει τη δουλειά μου. Είμαι καλλιτέχνης και βάλλομαι” σημείωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου για την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το YFSF.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ