2021-11-11 16:40:07
Φωτογραφία για Δημήτρης Τσικλής για το γκέι φιλί στις «Μέλισσες»: Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχουμε αποβάλει ακόμα την ομοφοβία μας



Ο Δημήτρης Τσικλής, ο ηθοποιός που στις «Άγριες Μέλισσες» υποδύεται τον ομοφυλόφιλο γιο του Ακύλα, Λευτέρη Μεγαρίτη  μίλησε στο «Στούντιο 4» για τον ρόλο του και ειδικά για τη σκηνή του γκέι φιλιού που προβλήθηκε στις «Άγριες Μέλισσες» μεταξύ του Λευτέρη  και του Θανασάκη.

«Το ήξερα εξαρχής ότι ο ρόλος θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Για το φιλί το έμαθα μετά από λίγο καιρό όταν πήρα τα σενάρια. Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχουμε αποβάλει ακόμα την ομοφοβία μας. Δεν είχα πρώτες σκέψεις. Συζητήσαμε για τον ρόλο και είπα “ωραία γουστάρω”. Ο Πέτρος και η Μελίνα μου έχουν χαρίσει έναν υπέροχο ρόλο που έχει να πει πολλά όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα. Δεν μου λέει κάτι η σεξουαλικότητα του ρόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τίτλο “η Δρόσω ερωτεύεται έναν… γκέι” με κεφαλαία ήταν προσβλητικό. Όταν διαβάζω λεζάντες “ο Δημήτρης θα φιληθεί με τον τάδε” χρωματίζεις τον άλλον. Αγαπάμε πολύ τον κιτρινισμό στη χώρα μας. Τα μηνύματα που πήρα για το φιλί σε πολύ μεγάλο βαθμό ήταν υπέρ και ξάπλωσα με χαρά ότι κάτι αλλάζει. Ένιωσα ότι κάτι κάνω όχι μόνο εγώ αλλά και ο Λευτέρης (σ.σ. Χαρίτος) και η σειρά. Η γενιά μου και οι παρέες μου κάπως έχουμε αποβάλλει την ομοφοβία».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ