2021-11-12 08:36:03
Φωτογραφία για Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας «υποδέχεται» αιωνόβιες ελιές.
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας είναι από αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και εξέφρασαν την επιθυμία να «υποδεχθούν» τέτοια δέντρα κι έτσι έξι αιωνόβιες ελιές θα «μετακομίσουν» πλέον στα επιλεγμένα σημεία και των δύο δημοτικών ενοτήτων.

Έξι μεγάλες αιωνόβιες ελιές θα μεταφυτευτούν το αμέσως επόμενο διάστημα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα της ΕΡΓΟΣΕ με τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, προκειμένου να μην καταστρέφονται δέντρα, όταν οι εργασίες για τις διαδρομές των ελληνικών σιδηροδρόμων «πέφτουν» πάνω τους. Η ΕΡΓΟΣΕ δεν κόβει τα αιωνόβια δέντρα, αλλά φροντίζει για τη μεταφύτευσή τους σε διάφορους δήμους, κυρίως των αστικών περιοχών, ώστε να συνεχίσουν εκεί τον βίο τους.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας είναι από αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και εξέφρασαν την επιθυμία να «υποδεχθούν» τέτοια δέντρα κι έτσι έξι αιωνόβιες ελιές θα «μετακομίσουν» πλέον στα επιλεγμένα σημεία και των δύο δημοτικών ενοτήτων (Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα), υπό την επίβλεψη των αρμόδιων αντιδημάρχων Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνου Λέκκα και Πρασίνου Σπύρου Γραμμένου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, euro2day.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aεροπλάνο ή τρένο;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aεροπλάνο ή τρένο;
Στον ALPHA έρχεται η Adele
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στον ALPHA έρχεται η Adele
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ