2021-11-15 15:15:04
Φωτογραφία για Προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής



Ο Γιοβάνοβιτς μαζί με τους συνεργάτες του, ήδη τσεκάρουν παίκτες και σύντομα θα παραδώσουν την πρώτη λίστα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μιας και η επιθυμία τους είναι να έχουν τις μεταγραφές στη διάθεση τους το συντομότερο δυνατό, αν είναι εφικτό ακόμα και την Πρωτοχρονιά.

Το μεγαλύτερο κενό έχει εντοπιστεί στον "άξονα" της μεσαίας γραμμής, όπου μετά το δίδυμο των Αλεξανδρόπουλου και Ρούμπεν, δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Το οποίο κενό μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, επειδή ο ορίζοντας επιστροφής του Δημήτρη Κουρμπέλη δεν προσδιορίζεται. Επιπλέον, είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο αρχηγός και πόσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι να ανακτήσει τη φόρμα του
. Ο Μαουρίσιο έχει ποιότητα και οξυδέρκεια, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να υπηρετήσει το αγωνιστικό στυλ που πρεσβεύει ο Γιοβάνοβιτς, διότι δεν έχει πια τα αντίστοιχα τρεξίματα. Άλλωστε, είναι πιθανό η πλευρά του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, να φέρει πρόταση από τη Μέση Ανατολή για να φύγει. Ο Γιοβάνοβιτς αναζητεί οπωσδήποτε έναν κεντρικό μέσο, ο οποίος θα έχει και δημιουργικές ικανότητες. Στην πορεία έχει προκύψει η περίπτωση του Σεχ Νιας, για τον οποίο ο 59χρονος τεχνικός έχει εξαιρετική γνώμη, αλλά είναι ανεξάρτητη. Ο Παναθηναϊκός θέλει τον 21χρονο Σενεγαλέζο, επειδή μπορεί να βοηθήσει άμεσα, αλλά και έχει περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία. Εφόσον οι απαιτήσεις της Λιλ το επιτρέψουν, τότε ο Νιας θα έρθει ξανά στο "Γεώργιος Καλαφάτης".  

Πηγή: sportday.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ