2021-11-15 17:20:05
Φωτογραφία για Η Σοφία Παυλίδου μίλησε για το διαζύγιο από τον Φερεντίνο, τον περιστατικό ξυλοδαρμό και την καταγγελία...

 



Στο πλατό της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου και μίλησε για όλα.

Όπως εξομολογήθηκε τα δύο αγόρια της είναι πια πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο και ο ένας από τους δύο έχει μετακομίσει μαζί με τον πατέρα του: «Η μοναξιά είναι απολαυστική γιατί απολαμβάνω πια απενοχοποιημένα τον χρόνο μου» είπε η Σοφία Παυλίδου στην Ελένη Τσολάκη.

«Πήγα σε ψυχολόγο για να καταφέρω να διαχειριστώ πώς ήθελα να χωρίσω. Είναι μακρινά όλα αυτά, γιατί έχουν περάσει έξι χρόνια» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Για το δικό της άσχημο βίωμα από την κακοποίηση που υπέστη, η Σοφία Παυλίδου είπε ότι «δεν με θυμώνει που το δικό μου περιστατικό δεν έγινε δεκτό από την κοινωνία μας γιατί δεν ήταν έτοιμη. Με χαροποιεί που τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Δε με θυμώνει γιατί ούτε ήταν σκοπός μου να ξεκινήσω κάποιο κίνημα, ούτε μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Δέχτηκα μία δράση και είχα μία αντίδραση. Δεν με ευχαρίστησε το γεγονός ότι εγώ μίλησα δύο φορές και αυτό δεν ήταν αρκετό γιατί έπρεπε να βγαίνω κάθε μέρα. Από τη στιγμή που δεν μιλούσα εγώ, δόθηκε βήμα στον θύτη και μιλούσε κι έλεγε –πέρα από τις ανακρίβειες- πράγματα τα οποία σήμερα δεν θα τα ακούγαμε.

Δεν ξέρω αν μου στοίχισε επαγγελματικά όλο αυτό. Δεν ξέρω πώς μπορεί να σκέφτεται ένας σκηνοθέτης ή παραγωγός. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία».

Για την καταγγελία στο ΣΕΗ σημείωσε ότι «δεν ξέρω αν θα φτάσει αυτή η καταγγελία στο ΣΕΗ. Γιατί τη στιγμή που σκεφτήκαμε να γίνει αυτό, ήταν η στιγμή που άλλες πολύ πιο δυνατές και ποινικά κολάσιμες υποθέσεις ήταν πολύ σοβαρές. Σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν το πρωτεύον. Σοκαριστήκαμε κι εμείς»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ