2021-11-16 11:51:32
Φωτογραφία για 12 Πολύχρωμα Σαλόνια - Καθιστικά σε Boho Στυλ
Ιδιαίτερα έντονα χρώματα, καθολική κυριαρχία των υφασμάτινων στοιχείων σε σχέση με κάθε άλλου είδους υλικό και σε εμπριμέ, γεωμετρικά και ethnic μοτίβα, μακραμέ διακοσμητικά τοίχου, αντικείμενα ή και έπιπλα από μπαμπού-ψάθα, πουφ και μαξιλάρες πατώματος, φωτιστικά οροφής αλλά και δαπέδου σε ανάλογο ...μποέμ στυλ και φυσικά αρκετά μικρά αλλά και μεγαλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου.

Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία του Mποέμ - Boho στυλ και όσο περισσότερα συμπεριλάβετε στο σαλόνι - καθιστικό σας τόσο πιο έντονη και η ατμόσφαιρα ...ανεμελιάς που θα δημιουργήσετε και που τελικά είναι το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του συγκεκριμένου διακοσμητικού ύφους. 

Τα ψάθινα καλάθια και τα πολύχρωμα μαξιλάρια με ethinc μοτίβα είναι ιδανικά για διακοσμήσεις στο συγκεκριμένο ύφος.  

Τα πολύχρωμα χαλιά - κιλίμια όπως και τα μαξιλάρια πατώματος ανήκουν στα κατ΄εξοχήν χαρακτηριστικά στοιχεία του Μποέμ στυλ, το οποίο ...επιτρέπει ακόμη και χρωματικούς συνδυασμούς που σε άλλου ύφους διακοσμήσεις θα έμοιαζαν παράταιροι. 


Το Retro ύφος σε έπιπλα αλλά και αντικείμενα είναι ιδιαίτερα ταιριαστά με το Boho αν θέλετε ο χώρος να μην διαθέτει αποκλειστικά ethnic στοιχεία.

Αν προτιμάτε μια πιο 'ήπια' χρωματικά εκδοχή του Boho στυλ, χρησιμοποιείστε μονόχρωμα υφάσματα για τις μεγάλες επιφάνειες των βασικών επίπλων και πολύχρωμα μοτίβα μόνο στο χαλί και σε μικρότερα υφασμάτινα στοιχεία. 

Οι μαξιλάρες - μαξιλάρια δαπέδου και πουφ στο αυθεντικό Μποέμ στυλ μπορούν ακόμη και να αντικαταστήσουν εντελώς τα συμβατικά είδη καθισμάτων. 

Αν δεν υπάρχουν φυτά εσωτερικού χώρου δεν υπάρχει και ...Boho :)

Κακτοειδή και παχύφυτα κάποια από τα οποία θα τοποθετείστε σε κρεμαστές γλάστρες, είναι τα πιο αντιπροσωπευτικά είδη για διακοσμήσεις αυτού του στυλ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ