2021-11-16 21:59:17
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Που θα βγει τελικά ο Εκατομμυριούχος; Με Γρηγόρη η Σπύρο στην παρουσίαση; Όλο το ρεπορτάζ



 Πραγματικό πανικό έχει προκαλέσει το τηλεπαιχνίδι  "Ποιος θέλεις να γίνει εκατομμυριούχος". Το πρώτο  θρίλερ ξεκίνησε με τον παρουσιαστή του πριν ένα μήνα , που εν τέλει  δεν υπήρχε θέμα αλλαγής στα σχέδια και θα το παρουσίαζε κανονικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το δεύτερο και ίσως πιο σοβαρό θρίλερ αυτό τις αρπαγής του τηλεπαιχνιδιού από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο...

Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο άκουσμα και σε μια επικοινωνία που είχε το TVNEA.COM δεν το δώσαμε βάση..., ωστόσο χθεσινή αναφορά δημοσιογράφου να το έχει σαν δεδομένο και με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο STAR, μας έκανε να το ψάξουμε λίγο πιο βαθιά.

Πράγματι, το τηλεπαιχνίδι το έχει στα χέρια η παραγωγή του ο Γιάννη Καραγιάννη και το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν κλεισμένο για τον ΑΝΤ1. Βασικά σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που φτάνει αυτή τη στιγμή στο TVNEA.COM ήταν και είναι κλεισμένο για τον ΑΝΤ1 , καθώς δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδεχόμενο να μετακομίσει σε κάποιο άλλο καναλιού.

Μάλιστα οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ποιος θέλεις να γίνει εκατομμυριούχος, τρέχουν εδώ και 10 μέρες, ενώ και πριν λίγα λεπτά έπαιξε ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1.

Πάντως έτσι κι αλλιώς ο ΑΝΤ1 έχει μια πολύ καλή και άψογη συνεργασία με τα ΚΑΠΑ studio που  βασίζεται δε πολύ γερά θεμέλια κι έχει "χτίσει" πάνω σε επιτυχίες...



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ