2021-11-17 09:39:18
Φωτογραφία για Ζ. Μακρή: Επιστρέφουν στον ΟΣΕ Βόλου οι υπάλληλοι που μετακινήθηκαν στην Λάρισα.
Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, είχε, συνεχή επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Σ. Πατέρα, από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το ζήτημα της μετακίνησης υπαλλήλων του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου στην Λάρισα καθώς ήταν έντονη η ανησυχία και η αγωνία τόσο του επιβαίνοντος κοινού όσο και των ίδιων των υπαλλήλων ότι θα κλείσει ο ΟΣΕ στον Βόλο. 

Όπως, όμως, διαβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Πατέρας την κ. Μακρή, η πραγματικότητα ήταν ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι μετακινήθηκαν προκειμένου να καλυφθούν κενά, τα οποία δημιουργήθηκαν λόγω ασθένειας συναδέλφων τους.

Κανένας, λοιπόν, λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει για την τύχη του ΟΣΕ στον Βόλο. Άλλωστε, όπως έσπευσε να ενημερώσει ο κ. Πατέρας την κ. Μακρή, σήμερα, Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 – αν και βρίσκονταν σε αποστολή στο εξωτερικό – οι υπάλληλοι, που μετακινήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Λάρισα, θα επιστρέψουν στις θέσεις τους, στον Βόλο, κατ΄ ασφαλή εκτίμηση, την επόμενη εβδομάδα, μόλις οι συνάδελφοί τους επιστρέψουν στην εργασία τους.

thenewspaper.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ