2021-11-18 18:54:24
Φωτογραφία για Τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα slim και τοίχου για μικρούς χώρους
Ορισμένοι τα θεωρούν απλώς μια ακόμη χριστουγεννιάτικη ...μόδα, για κάποιους άλλους είναι η απόλυτη ιδέα!

Το σίγουρο είναι πως τόσο τα slim όσο και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τοίχου γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, αφού επιτρέπουν τον στολισμό δέντρου ακόμη και σε ιδιαίτερα μικρούς χώρους. 

Τα slim τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι λεπτά και ψηλά, έτσι κατά πλάτος μπορεί να καταλαμβάνουν ακόμη και λιγότερο από το 1/4 του χώρου που χρειάζεται ένα συμβατικό έλατο μετρίου μεγέθους. Αντίστοιχα βεβαίως τα κλαδιά τους έχουν μικρό μήκος και γενικά η μορφή τους, ειδικά αν πρόκειται για ψηλά δέντρα, διαφέρει αισθητά από την κλασσική όψη του ...γεμάτου χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Αντίθετα τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα τοίχου έχουν ακριβώς την ίδια μορφή με ένα κλασσικό έχοντας όμως τον μισό όγκο, αφού διαθέτουν κλαδιά μόνο στην εμπρός όψη.

Μπορούν να στολιστούν κανονικά τοποθετημένα στην βάση τους ή και να κρεμαστούν στον τοίχο όπου πραγματικά καταλαμβάνουν ακόμη λιγότερο χώρο και αποκτούν ιδιαίτερα εντυπωσιακή όψη.


Εξίσου πρακτικά για μικρούς χώρους και τα ίδιας μορφής δέντρα τοποθετημένα γωνιακά που επίσης καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, μπορούν δε να τοποθετηθούν σε μια γωνιά που έτσι κι αλλιώς δεν αξιοποιείται με διαφορετικό τρόπο χωρίς να δεσμεύουν πολύτιμο λειτουργικό χώρο σε μικρών διαστάσεων σπίτια. 

Ακόμη και όταν ο χώρος του σπιτιού είναι γενικά ευρύχωρος τα τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα τοίχου είναι ιδανική επιλογή για τις περιπτώσεις που προτιμάτε το δέντρο να είναι γενικά "διακριτικό" ή να στολίσετε ακόμη ένα εκτός από το εκείνο στο σαλόνι πχ σε παιδικά δωμάτια, σε χώρους γραφείου κλπ αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. 

Κατάλληλα και για χρήση σε εξωτερικούς ή κοινόχρηστους χώρους αφού ένα τέτοιο δέντρο μπορεί να στολιστεί σε τοίχους μπαλκονιού όπως και σε εισόδους, ακόμη και πολυκατοικιών.

Το πιο πρακτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις προσφέρει ο στολισμός μόνο με φωτάκια led.  

Δείτε εδώ κάποιες από τις επιλογές της αγοράς σε τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα τοίχου, ιδανικά για μικρούς χώρους.  
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ