2021-11-19 00:13:26
Φωτογραφία για Bill Gates: «Γρίπη» θα γίνει ο κορωνοϊός ως τα μέσα του 2022
Οι θάνατοι και οι μολύνσεις από τον κορωνοϊό μπορεί να πέσουν κάτω από τα επίπεδα της εποχικής γρίπης έως τα μέσα της επόμενης χρονιάς, αν δεν εμφανιστεί μια νέα μετάλλαξη, εκτιμά ο Bill Gates.

Εν μέσω φυσικής νόσησης και εμβολιασμού και της ανάδυσης θεραπειών με χάπια, «το ποσοστό θανάτων και μολύνσεων μπορεί να πέσει δραματικά», δήλωσε ο ιδρυτής της Microsoft στο Bloomberg New Economy Forum της Σιγκαπούρης.

Οι περιορισμοί που υπάρχουν τώρα στον εμβολιασμό κατά της Covid-19 θα περιοριστούν, εκτιμά, καθώς λύνονται θέματα που αφορούν την προσφορά και αντικαθίστανται από ζητήματα διανομής.

«Τα εμβόλια είναι πολύ καλά νέα και οι περιορισμοί στην προσφορά θα λυθούν εν πολλοίς καθώς θα ολοκληρώνεται το πρώτο μισό της χρονιάς και έτσι θα περιοριζόμαστε μόνο από θέματα logistics και ζήτησης», τόνισε.

Επεσήμανε ωστόσο ότι δεν είναι ξεκάθαρο σε πολλές χώρες ποια θα είναι τα επίπεδα ζήτησης, ειδικά σε περιοχές όπως η Υποσαχάρια Αφρική. Πρόσθεσε επίσης ότι ο πλανήτης θα πρέπει να εργαστεί ώστε να εκριζώσει και τη γρίπη, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος για μελλοντικές πανδημίες.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ