2021-11-19 08:00:06
Φωτογραφία για Λεπτομέρειες για τα πέντε επικρατέστερα τραγούδια





Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να επιλεγεί ο καλλιτέχνης και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε τους πέντε υποψήφιους καλλιτέχνες που ανάμεσά τους βρίσκεται αυτός που τον Μάιο θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Ιταλία. Τι ύφος έχουν όμως τα τραγούδια που έχουν κατατεθεί στην ΕΡΤ και ανάμεσά τους είναι και αυτό που τελικά θα επιλέξει η κριτική επιτροπή;

Ο Ηλίας Κόζας είναι η μεγαλύτερη έκπληξη των φετινών υποψηφίων, μιας και το κομμάτι που έστειλε στην ΕΡΤ δεν έχει καμία σχέση με το Alcohol is free και την έθνικ ματιά που είχαν τα τραγούδια των Κόζα Μόστρα. Η πρότασή του έχει επιρροή από τα 80s.

Ο Good Job NIcky πρότεινε στην ΕΡΤ για τη Eurovision ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό alternative pop κομμάτι που ακολουθεί την σχολή της Billie Ellish, το οποίο θα μπορούσε να είναι και soundtrack ταινίας.

H Lou is που μας έχει συνηθίσει σε πιο χαμηλότονα κομμάτια επέλεξε για τη Eurovision ένα ανεβαστικό up tempo τραγούδι, με ελληνικό ηχόχρωμα.

Η Joanna εκπροσωπεί την πιο electro σκηνή με ένα ακουστικό slow τραγούδι με εναλλαγές.

Η Αμάντα που ζει και δραστηριοποιείται στη Νορβηγία στέλνει στον διαγωνισμό μία ατμοσφαιρική, εσωτερική μπαλάντα που αναδεικνύει στο έπακρο τις φωνητικές της δυνατότητες.Με μία φράση θα μπορούσαμε να πούμε ότι και τα πέντε τραγούδια είναι πολύ σημερινά και εκπροσωπούν την πιο ποιοτική pop μουσική σκηνή. Κόντρα στο ρεύμα που ήθελε την Ελλάδα να επιμένει στο έθνικ στοιχείο, οι προτάσεις για το 2022 ακολουθούν άλλη λογική και στοχεύουν περισσότερο σε ψήφους από τις κριτικές επιτροπές.





Znews



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ: Πεπερόμια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ: Πεπερόμια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ