2021-11-23 02:28:16
Φωτογραφία για Εβδομάδα Black Friday στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ

Στην εποχή που η αύξηση τιμών στα βασικά αγαθά είναι στο επίκεντρο, το μεγαλύτερο ελληνικό ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ φέρνει τη Black Friday σε όσα χρειαζόμαστε καθημερινά

Ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, αξεσουάρ και gadgets σε σούπερ συμφέρουσες τιμές. Ατελείωτες ουρές καταναλωτών που περιμένουν υπομονετικά μέρες και νύχτες έξω από κλειστά πολυκαταστήματα για να ξεχυθούν σε ράφια και πάγκους αρπάζοντας όσα περισσότερα προϊόντα μπορούν.

Αυτή ήταν πρακτικά η Black Friday όπως την είχαμε στο μυαλό μας πριν από μερικά χρόνια.

Σήμερα, μια παγκόσμια οικονομική κρίση και μία πανδημία αργότερα, η αμερικάνικη γιορτή εκπτώσεων και προσφορών έχει εξελιχθεί σε μία καταναλωτική κουλτούρα που διαρκεί περισσότερο από μία μόνο συμβολική ημέρα.

Και το καλύτερο; Τώρα, στην εποχή που το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, η Black Friday είναι μια φιλοσοφία που περιλαμβάνει τα πάντα, ακόμα και τα είδη πρώτης ανάγκης και καθημερινής χρήσης.

Αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία αγορών μεταφέρει, για 5η συνεχόμενη χρονιά, στα είδη σουπερμάρκετ το e-fresh.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό ηλεκτρονικό supermarket.





Περισσότερα: protothema

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ