2021-11-23 09:40:08
Φωτογραφία για Ξυλά: «Δεν κυνήγησα ποτέ δουλειά, αλλά ούτε και έναν άντρα. Αν έμπαινα στη διαδικασία αυτή θα ξενέρωνα»

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2Night Show βρέθηκε η Φαίη Ξυλά, η οποία αναφερθηκε στον εμβολιασμό και στις  σπουδές της στα Ναυτιλιακά.

«Έχω εμβολιαστεί, είμαι υπέρ και θα κάνω και τη δεύτερη δόση γιατί έκανα το Johnson. Δεν το σκέφτηκα καν, περίμενα πως και πως να βγει το εμβόλιο. Βέβαια σεβαστό και ότι κάποιοι δεν θέλουν. Το καλοκαίρι στην Κέρκυρα πέρασαν πολλοί φίλοι μου κορονοϊό και κάποιοι δύσκολα», δήλωσε αρχικά.

«Δεν κυνήγησα ποτέ δουλειά, αλλά ούτε και έναν άντρα. Αν έμπαινα στη διαδικασία αυτή θα ξενέρωνα. Θέλω να συμβαίνουν τα πράγματα, όχι να τα παλεύω και να τα προσπαθώ».

«Πήγα στο Λονδίνο να σπουδάσω ναυτιλιακά, αλλά ο μπαμπάς μου ήξερε ότι θα γυρίσω και θα δώσω εξετάσεις για το θέατρο. Στο πανεπιστήμιο δεν γράφτηκα καν, έμεινα έξι μήνες και τους τέσσερις ταξίδευα. Πήγα πολύ Ισπανία και Ιταλία. Όταν τελείωσαν “Τα μυστικά της Εδέμ”, επειδή δούλευα 3 χρόνια χωρίς ρεπό, έκανα ένα τρίμηνο ταξίδι με τον πρώην σύζυγό μου. Πήγαμε Ρωσία και Αμερική» τόνισε για τις σπουδές της.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ