2021-11-23 19:40:03
Φωτογραφία για Με διπλό ρόλο ο Σεργουλόπουλος στην ΕΡΤ - Οι σκέψεις για Eurovision...
Ένα από τα πρόσωπα που στην ΕΡΤ πιστεύουν πολύ και θέλουν να επενδύσουν σε αυτά είναι και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Έτσι, πέρα από την συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο παρουσιαστής συζητά δύο ακόμη project με τους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης. Το πρώτο αφορά ένα νέο τηλεπαιχνίδι, το οποίο βασίζεται σε ξένο format και -αν τελικά εγκριθεί- πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο β’ μισό της σεζόν. 

Το δεύτερο project που συζητά ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα, άρωμα Eurovision. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ζωντανή εκπομπή, στην οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην σκηνή του Τορίνο.  Με αυτόν τον τρόπο, θα σηματοδοτηθεί η αντίστροφη μέτρηση για τον μουσικό διαγωνισμό αλλά και η εκκίνηση του promo euro tour για το ελληνικό τραγούδι, ενώ θα δούμε και τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην πρώτη του επίσημη συνέντευξη. 

Αν μάλιστα επικρατήσει αυτό το σενάριο, είναι πολύ πιθανό να δούμε στο πλευρό του παρουσιαστή και την Μαρία Κοζάκου, η οποία έχει ταυτίσει το όνομα της με την Eurovision τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο, αφού το 2007 είχε παρουσιάσει μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου τον ελληνικό τελικό της Eurovision. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ