2021-11-24 00:00:21
Φωτογραφία για «Δέχθηκα ανήθικη πρόταση από γνωστό παρουσιαστή» - Η αποκάλυψη πρώην παίκτη του Power of Love O νικητής του Power of Love υπήρξε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος παρά την δημοφιλία που απέκτησε από το εν λόγω ριάλιτι, λίγο αργότερα χάθηκε από την τηλεόραση.

Ο ίδιος ωστόσο παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και στη Σπυριδούλα Τριάντου και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση από γνωστό παρουσιαστή.

«Ένας άνθρωπος της τηλεόρασης παρουσιάστηκε για να με βοηθήσει για κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα έχοντας όμως στο μυαλό του άλλα πράγματα. Εγώ του είχα προτείνει μετά την ολοκλήρωση της επιτυχούς συμφωνίας μας, να του δώσω ένα ποσοστό του συμβολαίου μου, όμως δεν το δέχτηκε. Θα ήταν ικανοποιημένος μόνο με μία ερωτική συνεύρεση μαζί μου».

Αναφορικά με το κίνημα #metoo: «Με θλίβει όλο αυτό με τη σεξουαλική παρενόχληση, πήγα για μία συνεργασία και ήταν χυδαία όλα αυτά που άκουσα. Δεν γίνεται για να πετύχει ένας άνθρωπος να πρέπει να μπει σε αυτόν τον πειρασμό. Εγώ τον εαυτό μου δεν τον πουλάω για να κάνω τηλεόραση, προτιμώ να δουλέψω στην οικοδομή» κατέληξε ο Παύλος, ο οποίος είχε μιλήσει παλαιότερα για το Survivor 4.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ