2021-11-24 17:00:08
Φωτογραφία για Ναταλία Δραγούμη: «Οι εκπομπές που σχολιάζουν τα ρούχα του καθενός -μπορεί να είναι επώνυμοι- πρέπει να καταργηθούν»

 



Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και το «Πάμε Δανάη» για την τηλεόραση και τους ρόλους της αλλά και τις δύσκολες στιγμές της.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία στην τηλεόραση ήταν όταν από τρικάμερο πήγα σε μονοκάμερο και έβγαλα ολόκληρο το σίριαλ “Ο πειρασμός” μπλοκαρισμένη. Με φώναξαν από την παραγωγή και μου είπαν αν θέλω να σταματήσω, σε όλα μου τα κοντινά πλανά έκλαιγα.

Πριν από 2-3 χρονιά έκανα ένα επεισόδιο “Ου φονεύσεις” που είχε πολλές ερωτικές σκηνές και το είπα από πριν στα παιδιά μου, τα οποία ούτε που ασχολήθηκαν», τόνισε για τις στιγμές που αισθάνθηκε άβολα στην τηλεόραση.

«Υπήρξε ένα μεγάλο δικαστικό θέμα,  γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σίριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Στην αρχή έδειχνε εμάς και μετά γινόταν πολύ hardcore.

Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους», σημείωσε για τη δικαστική περιπέτεια που είχε.

Η ίδια αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στο παρελθόν «με εξαπάτησε σκηνοθέτης που δεν είναι εν ζωή. Ήμουν στα τέσσερα και φορούσα εσώρουχο που ήταν πολύ αποκαλυπτικό. Μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Αν ήταν τώρα θα του έλεγα «βγάλε την κάμερα», τότε όμως δεν ζήτησα τον λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου».

«Είναι πολύ καλό που γίνονται τώρα όλα αυτά. Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας πρέπει να πεις “όχι ρε φίλε”. Έχω ακούσει “εγώ ερωτεύομαι τις πρωταγωνίστριές μου” από σκηνοθέτη.

Δεν μου συνέβησαν ακραία περιστατικά στο θέατρο, ίσως γιατί είχα σχέση με έναν αναγνωρισμένο σκηνοθέτη και υπήρχε ένα όριο», δήλωσε για τα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

«Στον άντρα μου ερωτεύτηκα το ζεστό χαμόγελο του, είναι μίξη πολύ αρσενικού με ευαίσθητο χαμόγελο. Γνωριστήκαμε στο θεϊκό κλαμπ Plus Soda, του είπα να έρθει σε ένα άλλο κλαμπ, δεν ήρθε ποτέ και μου έστειλε μήνυμα μετά από 4 μέρες», αποκάλυψε για το πώς γνωρίστηκε με το σύζυγο της.

«Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες», εκμυστηρεύτηκε.

«Με όλο αυτό που γίνεται με τις ρίγες, η τηλεόραση. Η γνώμη μου είναι ότι οι εκπομπές που σχολιάζουν τα ρούχα του καθενός -μπορεί να είναι επώνυμοι, δεν έχει σημασία-  πρέπει να καταργηθούν. Δεν μπορείς εσύ στην τηλεόραση να προβάλλεις αυτό και να μιλάς για τους άλλους  και τι ρούχο φόρεσε και μετά να κατακρίνεις ένα νέο παιδί που έκανε το ίδιο μέσω των social media. Πρέπει πάση θυσία να σταματήσουν οι εκπομπές που σχολιάζουν τα ρούχα», τόνισε.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Όταν γίνεται με χιούμορ, να μην προσβάλλει τον άλλον αλλά δεν μπορείς να το εξισορροπήσεις.

Ό,τι γουστάρεις θα φορέσεις κι ας μην σου πηγαίνει, κι ας είναι ντεμοντέ, κι ας το έχεις βάλει εκατό φορές! Ας δώσει η τηλεόραση το καλό παράδειγμα, για να μη γίνεται κατόπιν στη ζωή από άμυαλα παιδιά».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ