2021-11-25 09:24:46
Φωτογραφία για ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΕΙ το Steam Deck και χάνει το 2021

Η



φορητή gaming κονσόλα της Valve, το Steam Deck, δε θα κυκλοφορήσει τελικά φέτος, όπως ήθελε ο αρχικός προγραμματισμός. Αντιθέτως, τα πρώτα συστήματα θα φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών τον Φεβρουάριο του 2022.



  

360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

RELATED VIDEOS

Για την ιστορία, όσοι είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν τα τεχνικά προβλήματα όταν πρωτοάνοιξε η πλατφόρμα των παραγγελιών τον Ιούλιο, θα λάμβαναν τις κονσόλες τους τον Δεκέμβριο. Τελικά, οι gamers αυτοί θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο Χριστουγεννιάτικο δώρο, αφού η παγκόσμια έλλειψη chips ανάγκασε την εταιρία του Gabe Newell να αλλάξει τα σχέδιά της. Συγκεκριμένα, η επίσημη FAQ σελίδα του Steam Deck ενημερώθηκε και πλέον τονίζει:



Ενώ βάλαμε τα δυνατά μας και λάβαμε υπόψη τα παγκόσμια ζητήματα εφοδιαστικής αλυσίδας (εννοώντας ότι υπολογίσαμε επιπλέον χρόνο λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους κινδύνους και συνεργαστήκαμε με πολλούς προμηθευτές εξαρτημάτων), τα σχέδια παραγωγής μας εξακολουθούσαν να επηρεάζονται.

Οι ελλείψεις και οι καθυστερήσεις είχαν ως αποτέλεσμα πολλά εξαρτήματα να μη βρίσκονται στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας εγκαίρως. Τα ελλείποντα εξαρτήματα μαζί με τις υλικοτεχνικές προκλήσεις είχαν ως αποτέλεσμα πολλά Steam Decks να καθυστερήσουν, οπότε έπρεπε να αναβάλουμε κατά δύο μήνες την κυκλοφορία μέχρι το Φεβρουάριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Valve δεσμεύεται πως παρά τις καθυστερήσεις, όλοι οι κάτοχοι κρατήσεων θα διατηρήσουν την σειρά τους στην ουρά και έτσι οι πρώτες παραγγελίες θα ξεκινήσουν να εξυπηρετούνται τον Φεβρουάριο, με τις υπόλοιπες ημερομηνίες παράδοσης να έχουν μεταφερθεί αντίστοιχα δύο μήνες πίσω.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ