2021-11-25 17:19:06
Φωτογραφία για ΠΦΣ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ



 Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπογράφηκε σήμερα η συλλογική σύμβαση με το Ταμείο της Τραπέζης της Ελλάδος. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται θεαματικά η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ταμείου της Τραπέζης της Ελλάδος. Επίσης επιλύθηκε ένα σοβαρότατο θέμα που αφορούσε την καταστρατήγηση της σταθερής λιανικής τιμής των φαρμάκων μέσω συμβάσεων που είχε υπογράψει μερίδα συναδέλφων όπως και τοπικός Φαρμακευτικός Σύλλογος. 



Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αντιμετώπισε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα το θέμα καθόσον η αναφερόμενη παραπάνω κατάσταση δημιουργούσε πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ταμείου σε όλη την Ελλάδα. Με την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης δίνεται η δυνατότητα σε όσους συναδέλφους το επιθυμούν να εκτελούν συνταγές ασφαλισμένων της Τράπεζας της Ελλάδος. Η Συλλογική Σύμβαση θα τεθεί σε ισχύ από 1.1.2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πλειοψηφία των Φαρμακευτικών Συλλόγων της Χώρας που στήριξαν την προσπάθεια του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για Συλλογική Σύμβαση με το συγκεκριμένο Ταμείο. Σταθερή και διαχρονική θέση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου αποτελεί η υπογραφή αποκλειστικά και μόνο Συλλογικών Συμβάσεων με όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία 

 Θα αποσταλούν οδηγίες σε όλους τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας πέραν της Συλλογικής Σύμβασης και παρακαλούμε να ενημερωθούν άμεσα όλα τα μέλη σας.

farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ