2021-11-25 17:00:04
Φωτογραφία για Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε λυγμούς μετά την εμφάνισή της στα Madwalk! «Δεν είμαι καλά…»...



Μετά την εμφάνισή της στα φετινά Madwalk η όμορφη Θεσσαλονικιά «ανέβασε» ένα βίντεο στο Instagram της ανάμεσα στα «ευχαριστώ», λύγισε και πνιγμένη στους λυγμούς της είπε πως την έχει πιάσει αυτό το συναίσθημα που λέγεται «χαρμολύπη».

«Θέλω να πω σε όλους εσάς που βλέπετε αυτό εδώ το post, να κυνηγάτε τα όνειρα σας! Ό,τι και αν σας πουν, όσο δύσκολες εποχές και αν διανύουμε, με σκληρή δουλειά και πολλή διάθεση μπορείς να καταφέρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Σταματήστε να ασχολείστε με άλλους & ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και πράγματα που σας γεμίζουν ουσιαστικά! Η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα να βάζουμε σε σύγκριση τον εαυτό μας με άλλους και να στεναχωριόμαστε για όλα όσα «δεν έχουμε», ενώ ο μόνος τρόπος να τα κερδίσουμε είναι απλά να προσπαθήσουμε! Ξανά και ξανά!

Όσο χρειαστεί μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας! Και αν δεν σου λέει και πολλά η συμβουλή της j.touni ως influencer, ελπίζω να σου λέει η συμβουλή της Ιωάννας, που μαζί με την κολλητή της στην ηλικία των είκοσι τριών, αποφάσισε -με σχεδόν μηδαμινό budget- να ρισκάρει φτιάχνοντας την δική της εταιρία με ρούχα! Ακολούθησα το τρελό όνειρο μου … και ας είχα σπουδάσει κάτι εντελώς άσχετο!!!», έγραψε στο Instagram της.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ