2021-11-26 15:20:04
Φωτογραφία για Γρηγόρης Πετράκος: «Η Ματίνα Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” και την Κατερίνα Νινιού έδωσε ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και για τη Ματίνα Παγώνη.

«Το βίντεο που ανέβασα μιλούσε για πράγματα που θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με τη συνείδησή μου. Δεν λέω πράγματα επίτηδες για να ασχοληθούν μαζί μου. Είναι φυσιολογικό να μου κάνουν επίθεση για τα λεγόμενά μου και δεν κρατάω κακία», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο Γρηγόρης Πετράκος είπε στη συνέχεια: «Είναι εύκολο να πεις ότι κάποιος που δεν έχει σχέση με την ιατρική γιατί μιλάει τώρα. Όλοι όμως έχουμε άποψη γιατί είμαστε πολίτες. Η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία ειδικότητα ώστε να μπορεί να ξέρει για εμβόλια, ιδέα δεν έχει».

«Δεν είμαι σε κάποιο σχήμα αυτό το διάστημα γιατί δεν γίνονται μεγάλα σχήματα που να με αφορούν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι δεύτερο όνομα σε κάποιο σχήμα, δεν με ενδιέφερε ποτέ η μαρκίζα. Με τον Πάνο Κιάμο δεν νομίζω  να μπορούσα να συνεργαστώ γιατί ρεπερτοριακά δεν συμπίπτουμε, αλλά έχω ακούσει ότι είναι φανταστικό παιδί», πρόσθεσε επίσης ο Γρηγόρης Πετράκος.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ