2021-11-27 11:50:23
Φωτογραφία για Ελευσίνα: Η ληστεία στο φαρμακείο και η σύλληψη - «αστραπή»



Ο ληστής που εισέβαλε σε φαρμακείο στην περιοχή της Ελευσίνας την Παρασκευή, είχε τόσο θράσος που όχι μόνο απείλησε την ιδιοκτήτρια και της άρπαξε όσα χρήματα είχε την ταμειακή μηχανή, αλλά σαν να μην συμβαίνει τίποτα έφυγε από το κατάστημα και περιφερόταν στους δρόμους της περιοχής.



Όπως αποδείχτηκε, όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., είναι σεσημασμένος για κλοπές και είχε ακόμη πάνω του τα χρήματα που μόλις είχε αρπάξει από το φαρμακείο.

Ο δράστης εισέβαλε μέσα στο φαρμακείο το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Ελευσίνας και απείλησε την ιδιοκτήτρια, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνη της.

Την υποχρέωσε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και μόλις άρπαξε όσα χρήματα βρήκε, βγήκε από το κατάστημα σαν κύριος.



 

 

Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή έφτασαν αμέσως στο σημείο και αφού τους περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη άρχισαν να κάνουν αμέσως αναζήτησεις.

Λίγα λεπτά αργότερα, εντόπισαν το δράστη να περπατά σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να κοιτάζει βιτρίνες καταστημάτων γύρω περιοχή.

Μάλιστα, όταν τον ακινητοποίησαν, προσποιήθηκε ότι δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο τον έχουν σταματήσει και του κάνουν έλεγχο.

Όταν τον μετέφεραν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου τον αναγνώρισε και μάλιστα της επέστρεψαν και το χρηματικό ποσό που είχε κλέψει.

πηγή: CNN

 


farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ