2021-11-30 16:40:06
Φωτογραφία για Άγριες μέλισσες: Θα γίνει χαμός στα επόμενα επεισόδια με Ζάχο και Δούκα...

 



Ο Νίκος Κουρής μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες μέλισσες και για τις εξελίξεις που έρχονται στα προσεχή επεισόδια.

Ο Ζάχος έχει σταθεί πολύ στην Ελένη. Το κάνει μόνο επειδή έχει αισθήματα για εκείνη;

«Άνθρωποι όπως ο Ζάχος αγαπούν μία φορά. Κι όταν λέμε αγαπάει, δεν εννοούμε ότι ζητάει κάτι, έχει δεύτερες σκέψεις ή θέλει να πάρειτην Ελένη από τον Λάμπρο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Στέκεται στην Ελένη όσο κανείς, απλά βρίσκεται σε δύο βάρκες και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό. Όμως δεν έχει προδώσει ποτέ την Ελένη, δεν έχει πει ποτέ ψέματα σε κανέναν, δεν έχει κοροϊδέψει, είναι ο πιο ειλικρινής ήρωας. Δεν ζητάει κανένα αντάλλαγμα, το έχει πει πολλές φορές και το εννοεί. Είναι ευθύς κι αυτό δεν το συναντάς και δη σε τέτοιους , ανθρώπους, ακροδεξιούς. Κι έχει και μια πολύ καλή σκέψη. Το μόνο μείον του είναι ότι ανήκει στη χούντα, αλλιώς είναι ένας Αύρα πολύ θετικός ήρωας».

Ξέρει, βέβαια, ότι αυτό μπορεί να του κοστίσει...

«Ναι, κι είναι έτοιμος να πληρώσει κάθε τίμημα. Επίσης, έχει κάτι πολύ μοναχικό, που εμένα και ως άνθρωπο με συγκινεί. Μου αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που δεν χαρίζουν τον εαυτό τους από εδώ κι από εκεί, προκειμένου να είναι με κάποιον».

- Τώρα που έρχεται η μητέρα του, τα πράγματα αλλάζουν;

«Ο Ζάχος δεν είναι αποδεκτός από κανέναν, ούτε από τη μάνα του, σε σχέση με την επιλογή του, κι αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει. Προς το παρόν, μου αρέσει πάρα πολύ η διαδρομή του και αυτό που είναι».

- Με τον Ακύλα να περιμένουμε μια ακόμα πιο ισχυρή σύγκρουση;

«Ναι, θα γίνει χαμός! Γενικά, θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα, δεν θα σας πω παραπάνω αλλά θα υπάρξουν πολλές εκρήξεις».

- Με τον Λάμπρο θα υπάρχει ανταγωνισμός λόγω της Ελένης;

«Δεν το γνωρίζω και να σας πω την αλήθεια μου αρέσει που συμβαίνει αυτό. Όπως οι θεατές, έτσι κι εμείς δεν ξέρουμε πολλά πράγματα κι είναι πολύ ωραίο αυτό, γιατί κι εμείς ταξιδεύουμε μαζί τους».

- Ο κόσμος τι σας λέει για τον Ζάχο;

«Νομίζω ότι ο κόσμος τον αγαπάει πολύ για κάποιο λόγο. Ενώ δεν είναι με το μέρος του, δεν μπορούν και να τον απορρίψουν ή να μην περιμένουν ίσως μια μεταστροφή του. Ο Ζάχος είναι αυτό που θα ήθελε κανείς να είναι η αγάπη. Φροντίζει για το καλό της Ελένης πιο πολύ και από την ίδια. Βεβαίως, υπάρχει ο Λάμπρος κι αυτό πρέπει να το αντέξει και να μην περάσει το όριο. Η σχέση αυτή είναι ομολογημένη, αλλά ανομολόγητη στην πραγματικότητα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Και δεν ξέρω και η Ελένη τι πραγματικά σκέφτεται και νιώθει για τον Ζάχο. Μπορεί να είναι και αμφίδρομα ανομολόγητα τα πράγματα. Γιατί το θέμα δεν είναι τι κάνεις, το θέμα είναι και τι ομολογείς στον εαυτό σου», είπε στον Τηλεθεατή.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μετοχικές αλλαγές στη Digea
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μετοχικές αλλαγές στη Digea
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ