2021-12-05 17:00:08
Φωτογραφία για Η Φάρμα: Η Σάσα Μπάστα εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο! Τι συνέβη;

 Η Σάσα Μπάστα δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στη Φάρμα και χρειάστηκε να βγει εκτός λόγω προβλήματος υγείας που της παρουσιάστηκε ξαφνικά!

Όπως είδαμε στην πρεμιέρα των αγροτών, oι παίκτες προσπαθούσαν να βρουν τα... πατήματά τους, να διαπιστώσουν κατά πόσο έχουν χημεία μεταξύ τους και φυσικά να συνηθίσουν σε μία νέα καθημερινότητα.

Μόνο που η Σάσα Μπάστα, από τις πρώτες κιόλας στιγμές της στη Φάρμα, παρουσίασε ξαφνικά ένα πρόβλημα υγείας.

Μία μόλυνση στο μάτι της, αρχικά αντιμετωπίστηκε συντηρητικά με μία κρέμα, όμως το πρώτο πρωινό της στη Φάρμα, ξύπνησε και το μάτι της ήταν σε κακή κατάσταση και όπως περιέγραψε η ίδια στην κάμερα, ένιωσε πως είχε ένα μπαλάκι από πύον μέσα.

Φυσικά ενημέρωσε την παραγωγή και οι άνθρωποί της έκριναν σωστότερο να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς τής συνέβαινε.

Η ίδια έδειξε να στενοχωριέται με αυτή την εξέλιξη. Μάλιστα, δεν έκρυψε τη θλίψη της στους συμπαίκτες της που θα έλειπε από τον πρώτο αγώνα, όμως εκείνοι της θύμισαν ότι προέχει η υγεία της και πως έπρεπε να ακολουθήσει το ιατρικό προσωπικό προκειμένου να φροντίσει τον εαυτό της.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ