2021-12-12 16:40:07
Φωτογραφία για Survivor: Πότε φεύγουν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός;

Βαλίτσες ετοιμάζουν οι παίκτες του επόμενου κύκλου του Survivor και μαζί τους φυσικά και ο παρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός.  Διάσημοι και Μαχητές έχουν ήδη επιλεγεί και πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ταξίδι τους στον μακρινό Άγιο Δομίνικο όπου θα δοκιμάσουν την υπομονή και τις αντοχές τους.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του gossiptv, οι παίκτες αναχωρούν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 20 Δεκεμβρίου.

Κοινώς, ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει τον μεγάλο τελικό του The Voice την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου οπότε και θα αναδειχθεί η νέα φωνή της χώρας μας και την αμέσως επόμενη μέρα θα έχει έτοιμες τις βαλίτσες του για να φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Προφανώς, τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της παραγωγής θέλουν να αποφύγουν όλα όσα συνέβησαν πέρυσι που το Survivor ξεκίνησε παράλληλα με το The Voice. Έτσι, υπήρξαν κάποιες δυσκολίες σε ό,τι αφορά τη δουλειά του Γιώργου Λιανού ο οποίος δεν μπορούσε να είναι και στην Ελλάδα και στον Άγιο Δομίνικο ταυτόχρονα για να φέρνει σε πέρας και τα δύο projects. Έτσι, πέρυσι είχε επιλεγεί τα τελευταία lives του περυσινού κύκλου του The Voice να τα παρουσιάσει η Δούκισσα Νομικού ώστε να φύγει για Άγιο Δομίνικο για το Survivor όπως και συνέβη τελικά.



Ο παρουσιαστής αναμένεται να έχει μαζί του και τη μόλις λίγων μηνών μικρή κόρη του με τη σύντροφό του. Μπορεί φέτος να τελειώνει το ένα και χωρίς... ανάσα ο Γιώργος Λιανός να ξεκινάει το επόμενο project της Acun Media, όμως αυτό δεν δείχνει να τον στενοχωρεί καθόλου καθώς του αρέσει πολύ ο Άγιος Δομίνικος. Άλλωστε θα έχει και φέτος, όπως όλα δείχνουν και όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, κοντά του τη σύντροφό του και τη λίγων μηνών κόρη τους.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ