2021-12-23 14:20:12
Φωτογραφία για Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να πει κάτι τέτοιο;»



Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Αιτία ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Άγγελος Μπράτης για τις κυρίες που ψωνίζουν από τα καλάθια.

«Εγώ θέλω πω κάτι ως γυναίκα. Λυπάμαι πάρα πολύ με αυτά τα σχόλια που έκανε ο κύριος Μπράτης, ότι δεν λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη μιας γυναίκας που δεν έχει τα χρήματα να πάει να ψωνίσει σε μια μπουτίκ και ψωνίζει από καλάθια. Στα καλάθια έχει και θησαυρούς κι εγώ η ίδια έχω ψωνίσει αρκετές φορές», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε στη συνέχεια: «Σαν γυναίκα θίγομαι που μπορεί κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να πει σε μια εκπομπή ότι “δεν με νοιάζει η γνώμη μιας γυναίκας που αγοράζει από εκεί”. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έλεος με αυτό το πράγμα. Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να βγει να πει αυτό το απαξιωτικό πράγμα;».

«Ένιωσα ότι ήταν ήδη εκνευρισμένος από την αρχή. Να πει κάποιος στον κύριο Μπράτη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κοριτσιών που βλέπουν το GNTM είναι αυτά τα κορίτσια, της διπλανής πόρτας», πρόσθεσε επίσης η Φλορίντα Πετρουτσέλι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ