2021-12-27 09:00:06
Φωτογραφία για Μαρίνα Ψάλτη: «Είχα ακούσει κάποια πράγματα, αλλά όχι σε τέτοιο μέγεθος και έκταση»...

 Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε για τις καταγγελίες που έκαναν συνάδελφοι της και αν της έχει συμβεί κάτι ανάλογο.

-Συνάδελφοί σας πέρασαν πολύ δύσκολες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να βγουν και να τις καταγγείλουν δημόσια. Ποια είναι η άποψή σας για όλο αυτό;

Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο, απλώς εκεί κάποιοι θαρραλέοι άνθρωποι μίλησαν. Βέβαια, η όλη ιστορία ξεκίνησε από την κυρία Μπεκατώρου, της οποίας πρέπει να της κάνουμε άγαλμα. Από εκεί λοιπόν ξεκίνησαν οι κοπέλες τις καταγγελίες. Για να πω την αλήθεια, είχα ακούσει κάποια πράγματα, αλλά όχι σε τέτοιο μέγεθος και έκταση. Έπεσα από τα σύννεφα. Έκαναν πάρα πολύ καλά που μίλησαν και σε όποιον κι αν συμβεί κάτι παρόμοιο, το ίδιο πρέπει να κάνει.

-Είχατε συνεργαστεί με κάποιον από αυτούς που καταγγέλθηκαν;

Έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και η συνεργασία μας ήταν πάρα πολύ καλή. Είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος, πολύ καλλιεργημένος και πολύ ωραίος καλλιτέχνης. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Εγώ να έχω δει με τα μάτια μου τέτοιες συμπεριφορές, δεν έχω δει.

-Εσάς σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο;

Τι να μου συμβεί; Εγώ από τα είκοσι και κάτι ήμουνα με τον Φέρτη και δεν με πλησίαζε ούτε κουνούπι. Ήμουν απόλυτα προστατευμένη.

-Η πρώτη σας δουλειά ήταν η «Λάμψη»...

Σωστά. Με πήρε τηλέφωνο η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία ήταν και είναι σαν οικογένειά μου και εκείνη με έβγαλε στο θέατρο και μου είπε ότι γίνεται μια οντισιόν και να πάω να με δει ο Νίκος Φώσκολος. Έτσι κι έγινε και με πήραν.Πηγή: ΛοιπόνΠηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ