2021-12-27 08:40:07
Φωτογραφία για Survivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος;Μαχητές και Διάσημοι προσήλθαν στο πρώτο συμβούλιο του νησιού με τους Μαχητές να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στο Survivor και τους Διάσημους να καλούνται να υποδείξουν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο πρώτο αυτό συμβούλιο, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επέστρεψε κανονικά στην ομάδα του μετά την εξέταση από τους γιατρούς, έχοντας πάθει ελαφριά διάσειση.

Οι Διάσημοι έκαναν τον απολογισμό των πρώτων δύο ημερών στον Άγιο Δομίνικο. Ο Βαλάντης δήλωσε ότι αυτό που τον δυσκόλεψε ήταν οι κίνδυνοι της φύσης που δεν περίμενε. Η Ευρυδίκη δήλωσε ότι την δυσκόλεψε… το μυαλό της γιατί όπως είπε νομίζει ότι είναι ήδη έναν μήνα στην παραλία.

Η Βρησηίδα Ανδριώτου συμφώνησε με την Ευρυδίκη ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης δήλωσε ότι δεν χάνει το χαμόγελό του γιατί έχει καλή παρέα.

Η στιγμή της κάλπης όμως έδειξε ότι στους Διάσημους άρχισαν τα προβλήματα. Ο Βαλάντης ψήφισε τον Γιάννη Χατζηγεωργίου όπως ήταν αναμενόμενο και ο Γιάννης τον Βαλάντη, δίνοντας σάρκα και οστά στην κόντρα τους.

Παρότι το μοντάζ δεν μας έδειξε όλες τις ψήφους, υπήρξε μία έντονη τάση να ψηφιστεί ο Γιωρίκας με διάφορες προφάσεις και όχι το αγωνιστικό κομμάτι όπου ο Πηλίδης έχει ένα σαφές πλεονέκτημα.

Το δεύτερο ρεύμα ψήφων πήγε στον Βαλάντη.

Με 8 ψήφους, ο Βαλάντης ήταν ο πρώτος φετινός υποψήφιος στο Survivor με τον παίκτη να δηλώνει ότι το περίμενε γιατί ήταν ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ