2021-12-27 18:27:56
Φωτογραφία για Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μαρία Λεκάκη: Θετικοί στον κορονοϊό - Η ανακοίνωσή τους στα social media
Σε καραντίνα έχουν μπει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μαρία Λεκάκη μετά τη διάγνωση ότι νοσούν από κορονοϊό. Η ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία από το χαρτί, στο οποίο σημειώνει τη θερμοκρασία και το οξυγόνο καθημερινά. Στα σχόλια, οι διαδικτυακοί της φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria lekaki (@marialekaki.official)



Παράλληλα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπως αναφέρει και στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, είχε εμβολιαστεί πλήρως και ήταν πολύ προσεκτικός, τηρώντας με συνέπεια όλα τα μέτρα προστασίας κάτι που όπως αποδείχθηκε, δεν στάθηκε ικανό για να μην κολλήσει.

«Εύχομαι να είστε καλά. Εγώ σήμερα, παρόλο που είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μετά από διενέργεια μοριακού τεστ, βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα είναι ήπια σαν ένα ελαφρύ κρυολόγημα. Να προσέχετε, όπως θα συνεχίσω να προσέχω και εγώ. Εκ των πραγμάτων και αναγκαστηκά, η αυριανή παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη αναβάλλεται για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου» ανέφερε ο τραγουδιστής. themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ