2021-12-30 16:00:08
Φωτογραφία για Σε ένταση ο Χρήστος Κιούσης στα social media!

 



Τα απόνερα της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι ακόμη εδώ. Τώρα έχουμε ακόμη ένα συμβάν, αυτή τη φορά από ένα άλλο μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», τον Χρήστο Κιούση. Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο ίδιος στο Twitter, με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν την Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» έγραψε: «Όταν έλεγε για “το τελευταίο μίλι” μήπως εννοούσε “το πράσινο μίλι;” 21.657 #κρουσματα». Αμέσως οι χρήστες με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ξεκίνησαν να απαντούν στον ίδιο με σκληρά λόγια. Μεταξύ άλλων γράφτηκε το σχόλιο: «Κιούση έχετε τελειώσει ως τηλεπερσόνες… απλά δεν το ξέρετε ακόμα… ψάχνε για δουλειά»..

Μάλιστα, ένας σχολιαστής του απάντησε: «Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;». Και ο Κιούσης απάντησε: «Ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ» με τα αίματα να ανάβουν για τα καλά.

Οι αντιδράσεις του κόσμου έπεσαν βροχή με ατάκες του τύπου: «Δεν έχει πάτο το βαρέλι» ή «Φίλε Χρήστο, καμιά φορά η σιωπή είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος. Έκανες ένα λάθος χθες, μην το συνεχίζεις και σήμερα. Καλή χρονιά». «Κρίμα….σας πήρε η κατηφόρα….το ένα λάθος πάνω στο άλλο…. Κανάκη κλείσ’το το μαγαζάκι… ξέφτισε…», έγραψε κάποιος. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Τσίπα δεν έχετε ρε Κιούση;;;με τι μούτρα μιλάτε ακόμα εκεί στο ράδιο- ξεφτίλα;»

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παρουσιαστής επανήλθε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τελευταίο tweet του, σημειώνοντας: «Αγαπητοί σχολιαστές. Το παρακάτω δεν είναι ευχή όπως βόλεψε να γράψετε αλλά η ωμή πραγματικότητα του success story: Το Τελευταίο Μίλι. Κατά τα λοιπά γράφω επωνύμως χωρίς να διαθέτω βουλευτική ή άλλη ασυλία! Καλή Πρωτοχρονιά, μείνετε μακριά από τις αχρείαστες ΜΕΘ. Εμβολιαστείτε!».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ