2021-12-30 19:40:12
Φωτογραφία για Παρασκήνιο «GNTM» - Τι αλλάζει από την επόμενη σεζόν;



Αρκετές αλλαγές αναμένεται να δούμε από την επόμενη σεζόν στο «GNTM», αφού ο φετινός κύκλος δεν κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένος από άποψη τηλεθέασης. Αυτήν την στιγμή στο κανάλι της Κηφισσιάς γίνεται ένας συνολικός απολογισμός, ο οποίος θα κρίνει πολλά για το μέλλον του show.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea, το πιθανότερο σενάριο είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να μην συνεχίσει στο ριάλιτι μοντέλων, με τον Γιώργο Καράβα να αποτελεί το φαβορί για την αντικατάσταση της. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίες οι δηλώσεις του πριν λίγες μέρες στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι ρόλοι γενικότερα σε ένα project σαν το GNTM είναι λίγο μη διακριτοί, δηλαδή μπορεί ο κριτής να μπει μέσα στον coach και ο coach να μπει μέσα στον κριτή. Γιατί μιλάμε για ένα αντικείμενο που όλοι το κάνουμε από πολύ συγκεκριμένη σκοπιά και έχουμε μια γενικότερη εικόνα και μπορούμε να κρίνουμε τα πάντα σε αυτό». 

Από την άλλη, οι φήμες που θέλουν τον Άγγελο Μπράτη εκτός κριτικής επιτροπής μετά τις δηλώσεις του για τις «κυρίες που ψωνίζουν από τα καλάθια» αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει κάποια συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού αυτήν την στιγμή η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο «MasterChef», ωστόσο ο γνωστός σχεδιαστής χαίρει της εμπιστοσύνης του καναλιού. 

Ούτε όμως και οι φήμες που θέλουν την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφουν στο «GNTM» ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στο Star έχουν ως πάγια τακτική να δίνουν ευκαιρίες σε φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα, κάτι που θα γίνει και τώρα, αν τελικά υπάρξει κάποια κενή θέση στο show. Άλλωστε και η ίδια η Βίκυ Καγιά έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην παρουσίαση του «GNTM», κάτι που οι ιθύνοντες του Star σέβονται απόλυτα. 

Τέλος, ο επόμενος κύκλος του «GNTM» αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετικός όσον αφορά το περιεχόμενο αλλά και την συνολική εικόνα του show. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε αρκετές αλλαγές στις δοκιμασίες, στους κανονισμούς, ενδεχομένως και στο σπίτι που θα ζουν τα υποψήφια μοντέλα, αφού στο Star θέλουν να δώσουν στο πρόγραμμα έναν αέρα ανανέωσης. Όσο για τις φήμες που θέλουν το ριάλιτι να επιστρέφει στην αρχική του μορφή, αποκλειστικά με γυναίκες διαγωνιζόμενες, η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη ιδέα έπεσε όντως στο τραπέζι, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ