2022-01-04 18:58:43
Φωτογραφία για Οι μαραθώνιοι Πρωινοί τύποι κόβονται...



Νέες αλλαγές θα γίνουν στη πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 του Σαββατοκύριακου. Οι Πρωινοί Τύποι , που ομολογουμένως από το πρωί μέχρι και τις 10:00 χτυπάνε δυνατά ποσοστά τηλεθέασης θα συνερίσουν  να βρίσκονται στον αέρα απο τις 6:30 το πρωί.  Η εκπομπή ωστόσο θα σταματά στις 10:00 αφού η σκυτάλη στον Ντόρα Κουτροκόη και  Αντώνη Φουρλή παύει να υπάρχει , καθώς το κανάλι αποφάσισε να το κόψει.

Τα νούμερα τηλεθέασης στο 10 με 12 ήταν κάτι παραπάνω απο απογοητευτικά, αν και το κανάλι έφταιξε στην κατάσταση αυτή με την φθήνια που του διακατέχει τελευταία... Τόσο δύσκολο ήταν να βγάλουν έναν νέο τίτλο με  διαφορετικά γραφικά για το Β Μέρος άραγε και να στήσουν μια διαφορετική εκπομπή πάνω στους παρουσιαστές; Ούτε η ΔΙΟΝ τηλεόραση (τοπικό κανάλι στην Κατερίνη) δεν βγάζει αυτή την εικόνα...

Όσο για του παρουσιαστές, ο Αντώνης Φουρλής θα συνεχίσει να είναι στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού αλλά και στο “Special Report”, ενώ η  Ντόρα Κουτροκόη θα είναι κι αυτή στον ενημερωτικό τομέα με πιθανότητα να προστεθεί σε εκπομπή (πρωινή).



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ