2022-01-05 09:00:06
Φωτογραφία για Survivor: Αυτοί είναι οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων μαζί με τον Βαλάντη!



Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε να εκτυλίσσεται ο δεύτερος αγώνας για την ασυλία της εβδομάδας, όπου η νίκη πήγε στους Μαχητές για δεύτερη φορά σερί. 

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, αφού βλέπουμε ότι πλήθος τηλεθεατών ήδη έχει ξεκινήσει και το παρακολουθεί ανελιπώς και δεν χάνει επεισόδιο.

Το δεύτερο συμβούλιο του νησιού ήταν και εκείνο κατά των Διασήμων, οι οποίοι ηττήθηκαν και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας από τους μαχητές, με σκορ 10-7. H κατάσταση με τους Διασήμους έχει δείξει να ξεφεύγει, αφού μπορεί στον αγώνα να μπήκαν αρκετά πιο δυναμικά, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό και πολυπόθητο 10, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στην νίκη για την ασυλία.

Στο συμβούλιο είδαμε για ακόμα μια φορά τις εντάσεις να ανεβαίνουν, μετά ειδικά από μια δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, για τα λεγόμενα πηγαδάκια

. Ο Γιώργος Λιανός έκανε λόγο στην αρχή για διάσπαση της ομάδας των διασήμων, αλλά και για το κομμάτι της ψυχολογίας τους, που είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τον πάγκο, αλλά και για τον παίκτη, που τρέχει εκείνη την ώρα στο run. Η Ευριδίκη είπε ότι επίτηδες αποσιωπεί καταστάσεις, για να μπορεί να εξερευνεί το τι ακριβώς συμβαίνει και να καταλάβει περισσότερο τους χαρακτήρες. Ο Απόστολος Ρουβάς διαφώνησε με την Ευρυδίκη, λέγοντας ότι δεν έχει καταλάβει κάτι τέτοιο και ότι τα βλέπει ώρα μια χαρά, εφόσον έχουν μιλήσει μεταξύ τους και έχουν βρει μια κοινή γραμμή. Η Ασημίνα από τους διασήμους όπως και άλλοι παίκτες, έκαναν λόγο για διάσπαση της ομάδας.

Ο δεύτερος παίκτης, που καταψηφίστηκε από τους διασήμους και είναι ο δεύτερος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα είναι η Μυριέλλα, καθώς έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η υπεύθυνη που η ομάδα έχει διασπαστεί έτσι και που υπάρχουν τέτοιες εντάσεις. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου υπέδειξε την Ευριδίκη Παπαδοπούλου ως υποψήφια για αποχώρηση, διότι είναι μια παίκτρια με την οποία δεν έχουν έρθει καθόλου κοντά.

Ο Γιώργος έδειξε να στενοχωριέται με την υποψηφιότητα της Μυριέλλας και είπε ότι νιώθει υπεύθυνος που συνέβη κάτι τέτοιο.

Ύστερα από την ψηφοφορία, είδαμε τον Γιωρίκα Πιλίδη να κάνει μια επίθεση στην Μυριέλλα Κουρεντή, λέγοντας ότι από την αρχή είδε σε εκείνη έναν άνθρωπο, που δεν μπορεί να συμβιώσει εύκολα και που δεν ξέρει να ζητάει συγγνώμη. Μάλιστα, την κατηγόρησε ότι ακόμη και στον τελευταίο αγώνα εκείνη κοίταζε και πάλι τον πάγκο των μαχητών, δείχνοντας έτσι ένα μη ομαδικό πνεύμα. Μάλιστα ο Βαλάντης χρησιμοποίησε και τον στίχο "Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις", για να περιγράψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την Μυριέλλα και τον Γιώργο, κάνοντας έξαλλο τον δεύτερο.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ