2022-01-05 08:20:06
Φωτογραφία για Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχει παρεξηγηθεί ο αυθορμητισμός μου. Έχει μπερδέψει ακόμη και συνεργάτες μου για το ποια είμαι»



Με την Ιωάννα Μαλέσκου έκαναν ποδαρικό για τη νέα χρονιά ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Η παρουσιάστρια έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε και ξεκίνησε με τη μεταγραφή της από την Κρήτη στον ΣΚΑΪ και πώς αυτή επηρέασε τη ζωή της.

«Ήταν μεταβατικό για εμένα, έγιναν νέα ξεκινήματα, άλλαξε η ζωή μου ριζικά. Ξεκίνησα από το μηδέν και χρειάζεται να θεμελιωθεί κάτι καλά για να θεμελιωθεί σωστά. Υπήρχαν πράγματα που με στενοχώρησαν και με πίκραναν».

Αλλιώτικα είναι τα λημέρια στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας κι αλλιώς στα περιφερειακά. Πιο «άγριος» ο ανταγωνισμός όπως έχει σημειώσει και η ίδια χαρακτηριστικά παλαιότερα.

«Μ΄αρέσει ο συναγωνισμός, δεν μ΄αρέσει ο ανταγωνισμός, δεν μ΄αρέσει οτιδήποτε έχει αρνητικό πρόσημο. Ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου για να προοδεύσω».

«Στη ζώνη που υπηρετώ έχεις πολλές διαφορετικές ομάδες είναι επιλογές για τον τηλεθεατή και ο ανταγωνισμός είναι άγριος. Χάρηκα που γύρισε η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση. Έλεγαν ότι φοβάμαι μην συγκριθώ» ανέφερε.

Ο αυθορμητισμός της δήλωσε πως έχει παρεξηγηθεί ουκ ολίγες φορές ακόμα και από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους.

«Έχει παρεξηγηθεί ο αυθορμητισμός μου. Πολλοί θεωρούν πως θέλω να προκαλέσω. Εκεί που πρέπει να είναι σοβαρή, είμαι σοβαρή. Εκεί που νιώθω ότι έχω το περιθώριο να είμαι χαλαρή, ανοίγομαι. Αυτό μπερδεύει» είπε.

Και συνέχισε :

«Έχει μπερδέψει κοντινούς μου ανθρώπους ακόμη και συνεργάτες μου για το ποια είμαι».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ