2022-01-05 14:00:05
Φωτογραφία για Ζενεβιέβ - Απάντησε για τις δηλώσεις του Μπράτη:  «Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο από μια άστοχη δήλωση»

Η art director και κριτής του Greece’s Next Top Model μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ρόλο της στο GNTM, τα όσα είπε ο, Άγγελος Μπράτης, αλλά και τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

«Δεν σκέφτομαι και δεν με ενδιαφέρει καν», είπε η «Ζεν» για τα αν την επηρεάζουν οι κριτικές και συνέχισε: «Όταν είσαι μοντέλο, δεν είσαι γυναίκα. Μια γυναίκα στην προσωπική της ζωή μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, αλλά ένα μοντέλο όταν παρουσιάζεται σε ένα casting πρέπει να είναι κάπως. Δεν ξεκίνησα ως μοντέλο, ενδυματολόγος ήμουν. Απλά ήμουν ψηλή και πολύ αδύνατη, έραβαν πάνω μου τις κολεξιόν και κάποιες φορές μου έδιναν κάποια ρούχα να φορέσω».

«Δεν ήθελα ποτέ να είμαι μπροστά από τις κάμερες, με ενδιέφερε η κατασκευή του ρούχου ή το στήσιμο της φωτογράφισης. Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση, έχω περάσει ωραία, μου αρέσει η παραγωγή και λατρεύω το GNTM, το πιστεύω ακράδαντα».

Όσον αφορά στα φετινά νούμερα τηλεθέασης: «Πήγε πολύ καλά δεδομένων των συνθηκών

. Φέτος η μυθοπλασία πήρε το μεγαλύτερο πακέτο. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν πρέπει να συγκρίνουμε τη μία χρονιά με την προηγούμενη. Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα ακόμα για το GNTM. Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη να ξεκουραστεί το project, το πρόβλημα είναι ότι δύο χρόνια τώρα το γυρίζουμε με Covid. Η μόδα θέλει ταξίδια, να πηγαίνεις σε διάφορα μέρη».

Για τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη: «Ο Άγγελος από τα Τζουμέρκα, αυτός που ξέρω εγώ, που ντύνει τη μαμά του και τις φίλες της, δεν είναι αυτός. Ήμασταν από το πλατό του live στο Breakfast@Star και μετά στις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου. Ήταν άυπνος δύο εβδομάδες γιατί σχεδίαζε την κολεξιόν. Εκείνη τη στιγμή ο μισός εγκέφαλος δεν λειτουργεί. Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο από μια άστοχη δήλωση. Η ελληνική γλώσσα είναι ζωντανός οργανισμός, αναλόγως με τα συναισθήματα μπορείς να κάνεις απίστευτα λάθη και να παρεξηγηθείς. Δεν βγήκε να μιλήσει ξανά γιατί δεν είμαστε απολογητικοί άνθρωπο. Ok δεν άρεσε μια δήλωση. Να κάθεσαι να απολογείσαι συνέχεια; Ο Άγγελος είναι 4 χρόνια στην τηλεόραση, ο κόσμος τον ξέρει».

Αναφορικά με τον νέο ρόλο του Γιώργου Καράβα: «Φέτος δεν είχαμε παρουσιάστρια. Ήμασταν 4 άνθρωποι από τον χώρο της μόδας και μας έλειπε κάποιος που να ξέρει και από τηλεόραση. Ο Γιώργος είναι απίστευτα καλός και του βγαίνει φυσικά. Εγώ τον θαύμαζα. Δουλεύει, τα έχει καταφέρει μόνος του και είναι κούκλος».



Για το ότι έχει να μιλήσει 4 μήνες με τη Βίκυ Καγιά: «Δεν είπε κάτι κακό η Βίκυ, το αυτονόητο είπε. Κάποια στιγμή δουλεύαμε καθημερινά μαζί. Εγώ δύο χρόνια τώρα και με το GNTM και τον Covid έχω κλειστεί πάρα πολύ. Και πριν που είχαμε καθημερινή επαφή, κάθε μία είχε τον κύκλο της. Δεν έχοιυμε να χωρίσουμε κάτι προφανώς, απλώς οι ζωές προχωράνε. Είμαστε και οι δύο εργατικές γυναίκες και στο GNTM έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που θέλω να τον περνάω με την οικογένειά μου».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ