2022-01-05 17:00:05
Φωτογραφία για Λασκαράκη: «Δεν ξέρω αν μου ταιριάζει τελικά. Όταν κρύβεσαι πίσω από έναν ρόλο δεν σε περιμένουν όλοι στη γωνία»



Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και κατέφτασε με δώρα για τους παρουσιαστές.

«Δεν κάθομαι ήσυχη. Έναν χρόνο που κάθισα στο σπίτι τα social media ήταν full time ενασχόληση. Και οικονομικά. Για μένα είναι μια κανονική δουλειά. Ήθελα να κάτσω» είπε και εξήγησε ότι τον περασμένο Ιούλιο αποφάσισε να μην δουλέψει προκειμένου να υποστηρίξει μαθησιακά την κόρη της στο lockdown.

«Έχουν γίνει προτάσεις από διάφορα κανάλια. Δεν ήταν η κατάλληλη εποχή να γίνει. Για μένα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Όταν έφτασα τόσο κοντά στο να το κάνω αναρωτήθηκα πώς το κάνετε κάθε μέρα αυτό. Έφτασα πολύ κοντά αλλά δεν ξέρω αν μου ταιριάζει τελικά. Νομίζω ότι όταν κρύβεσαι πίσω από έναν ρόλο δεν σε περιμένουν όλοι στη γωνία γιατί δεν εκτίθεται ο εαυτός σου. Κρίνουν τι θα πεις, πώς θα σχολιάσεις, πώς θα σταθείς. Πιστεύω ότι δεν είναι όλα να λέγονται στην τηλεόραση. Ο ένας περιμένει τον άλλον στη γωνία. Πολλές φορές δεν μπορούμε να συγκρατηθούμε. Είναι πολύ άγριο. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό. Ένα τηλεπαιχνίδι δεν θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα».

Μιλώντας για τον ντόρο που έκανε η ανάρτησή της με τα νεογέννητα σκυλάκια της είπε:

«Το πήρα χαμπάρι δύο μέρες μετά. Λίγο ξαφνιάστηκα με την αγριότητα όλων αυτών. Δεν πρόλαβα τον άντρα μου να μην κάνει τη δική του ανάρτηση. Δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα, από την άλλη είναι μια άλλη ιστορία το δικό μου σκυλί, γιατί έγινε ό,τι έγινε. Δεν έκανα κανένα εμπόριο σκυλιών. Τα πράγματα λύθηκαν παρασκηνιακά, δεν είναι όλα να λέγονται δημόσια» εξήγησε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ