2022-01-09 09:00:07
Φωτογραφία για Χρύσπα: «Έχω φάει ''χαστούκι'' πολλές φορές από συνεργάτες μου»...

 



Η Χρύσπα σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τα «χαστούκια» που έχει φάει από συνεργάτες της αλλά και για το αν έχει νιώσει ποτέ υπερβολική έπαρση από την επιτυχία της.

Είναι μία γυναίκα πληθωρική και όμορφη. Μας έχει κάνει πολλές φορές να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε με τα τραγούδια της. Η Χρύσπα δεν αγαπάει την υπερέκθεση, αλλά είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και δουλεύει πολύ. Η γοητεία της είναι η αλήθεια της και με αυτή πορεύεται, τόσο στη δουλειά της, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Ένιωσες ποτέ υπερβολική έπαρση από την επιτυχία σου;

Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ μικρή όταν μου συνέβη αυτό. Πρέπει να το έχεις και λίγο μέσα σου για να το πάθεις. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Εγώ όσο γινόμουν αναγνωρίσιμη κι αναλάμβανα ευθύνες, ένιωθα και πιο υποχρεωμένη στο να γίνομαι καλύτερΗ. Δεν αναλωνόμουν στο να την «ψωνίσω».

Έφαγες ποτέ κάποιο «χαστούκι» που σε προσγείωσε στην πραγματικότητα της δουλειάς;

Βέβαια, πολλές φορές και κυρίως από συνεργάτες μου. Από ανθρώπους που τους επιλέγεις για να πορεύεστε μαζί, πολλές φορές μου έχει τύχει να απογοητευτώ ή να με «πουλήσουν». Γενικά υπάρχει στο χώρο μας αυτό το φαινόμενο. Παλιότερα επηρεαζόμουν πολύ από τέτοιες καταστάσεις, ενώ τώρα όχι.

Με της ήττες σου στη ζωή, είσαι συμφιλιωμένη;

Είναι μονόδρομος η συμφιλίωση με τις ήττες μου. Τις αγαπάω γιατί με κάνουν να βλέπω πτυχές του εαυτού μου, που δεν υπολόγιζα ότι υπάρχουν. Με κάνουν πιο δυνατή και αντιμετωπίζω τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Όταν τις βιώνω περνάω δύσκολα, αλλά δεν πανικοβάλλομαι.

Σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής σου έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία της ψυχοθεραπείας;

Όχι. Μου έχει συμβεί να χάσω ξαφνικά από τη ζωή ένα αγαπημένο μου πρόσωπο στο παρελθόν και την ίδια στιγμή να πρέπει να βγω και να τραγουδήσω. Πίστευα ότι δεν θα το κατάφερνα όλο αυτό. Η ψυχοθεραπεία μου είναι η δουλειά μου. Την κάνω με απόλυτη χαρά και ειλικρίνεια και όχι για να είμαι γνωστή και μέσα στα φώτα.

Αυτό που είχες στο μυαλό σου να γίνεις από μικρή, έχει πραγματοποιηθεί σε ένα βαθμό σήμερα, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά;

Ναι γιατί στη ζωή μου γενικά δεν έκανα και δεν κάνω μεγάλα σχέδια. Το τραγούδι προέκυψε σαν εσωτερική μου ανάγκη, αλλά γενικά από μικρή ήξερα ότι θα ασχοληθώ με κάτι καλλιτεχνικό και χαίρομαι που πραγματοποιήθηκε. Χαίρομαι ακόμη περισσότερο όμως, που υπάρχει και η ισορροπία στην προσωπική μου ζωή, πράγμα που με βοηθάει στο να προχωράνε όλα σε μία φυσιολογική ροή.



Πηγή: Εγώ



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ