2022-01-11 09:00:13
Φωτογραφία για MasterChef: Ο πιο άτυχος υποψήφιος – Από το 2004 δεν έχει σταματήσει να παθαίνει ατυχήματα – «Δεν θυμόμουν τη μητέρα μου»Ο Ηλίας θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως πιο άτυχος διαγωνιζόμενος των πρώτων οντισιόν του MasterChef.

Από το 2004 δεν έχει σταματήσει να παθαίνει ατυχήματα και μάλιστα αρκετά από αυτά σοβαρά για την υγεία του.

Μάλιστα, μία φορά έπαθε ολική απώλεια μνήμης και οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρει.

Στην οντισιόν διαγωνίστηκε με λάμες στο πόδι καθώς πρόσφατα έσπασε το πόδι του ενώ ανέβαινε μία σκάλα.

«Το 2004 έσπασε το δεξί μου πόδι, το 2005 με χτυπάνε με αμάξι και σπάει πάλι το πόδι μου. Το 2008 έπαθα το σοβαρό ατύχημα που χτύπησα το κεφάλι μετά το 2014 τράκαρα στην Κόρινθο, το 2016 στη Ζάκυνθο. Το 2020 τράκαρα έξω από την Ακράτα έσπασα 3 πλευρά και την αριστερή κλείδα. Το 2021 έσπασα πάλι το πόδι».

Πάθος του είναι η ραπ μουσική όπου πριν από το ατύχημα στο κεφάλι ασχολούνταν ενεργά αλλά στη συνέχεια δεν μπορούσε να συνεχίσει.

«Ούτε η μάνα μου δεν πίστευε ότι θα ξυπνούσα. Δεν είχα δώσει σημάδι ζωής για αρκετές μέρες. Έναν χρόνο τη μάνα μου τη φώναζα “κυρία” δεν την αναγνώριζα. Με τον καιρό επανήλθε αλλά όχι σε νορμάλ επίπεδο».

Έχει άλλα 11 αδέρφια και με το που το άκουσε αυτό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον προκάλεσε να πει όλα τα ονόματά τους.

Το λαβράκι που ετοίμασε άφησε ικανοποιημένους τους κριτές αλλά όχι σε τέτοιο σημείο που να του δώσουν τρία «ναι» έτσι πήρε το εισιτήριο για τα bootcamp με δύο.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ