2022-01-11 23:56:11
Φωτογραφία για Τζόκοβιτς: Ξανά σε δύσκολη θέση για ένα σημαντικό λάθος στην αίτηση εισόδου στην Αυστραλία  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣΝέα δεδομένα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έγραψε λανθασμένα στην αίτησή του για εισαγωγή στην Αυστραλία ότι δεν είχε ταξιδέψει τις τελευταίες 2 εβδομάδες, όταν υπάρχει απόδειξη πως βρέθηκε από την Σερβία στην Ισπανία μερικές ημέρες πριν από το ταξίδι του.

Κάθε μέρα προκύπτουν - και όπως φαίνεται θα προκύπτουν - νέα δεδομένα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ενώ ο Σέρβος περιμένει την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, για την απέλασή του, που φαίνεται ότι θα καθυστερήσει, ένα νέο έγγραφο που διέρρευσε τον βάζει εκ νέου σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αυστραλία, στην αίτησή του για εισαγωγή στην χώρα ο Σέρβος έχει κληθεί να απαντήσει κάποια στιγμή στην ερώτηση: "Έχετε ταξιδέψει 14 ημέρες πριν την πτήση σας στην Αυστραλία; Σημείωση: Το να δώσετε λάθος πληροφορίες είναι σοβαρό. Μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις." Σε αυτή την ερώτηση λοιπόν ο Νόλε έχει απαντήσει αρνητικά, δίνοντας έτσι ψευδή στοιχεία.

Περισσότερα: sport24

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ