2022-01-13 11:24:29
Φωτογραφία για Κλείνουν σήμερα Πέμπτη και μεθαύριο Σάββατο αντίστοιχα, οι διαβάσεις στις οδούς Αγιάς και Βόλου στη Λάρισα
Ο πλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να περάσουν από τα σημεία των ισό­πεδων διαβάσεων στις οδούς Αγιάς και Βόλου, στη Λάρισα.

Κι αυτό διότι στο πλαίσιο εκτέλεσής εργασιών αναβάθ­μισης της σιδηροδρομικής γραμμής ανόδου εντός της πόλης, πρόκειται για να γίνουν εργασίες στα δύο σημεία από τον ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, ο οποίος έχει τη συντήρηση του οδικού τμήματος.

Για τον σκοπό αυτόν έχει συνταχθεί σχέδιο εκτροπής της κυκλοφορίας της οδού Aγιάς, αλλά και της οδού Βόλου, και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις από την Αστυνομία. Η έναρξη ίων ερ­γασιών για την οδό Αγιάς προγραμμα­τίζεται για σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου από τις 7 το πρωί έως και την Παρα­σκευή 14 του μηνός στις 8 το βράδυ.

Αντίστοιχα, η έναρξη των εργασιών για την οδό Βόλου προγραμματίζεται για μεθαύριο Σάββατο 15 Ιανουαρίου από ώρα 7 το πρωί και θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και ώρα 8 το βράδυ.


Πρόκειται να γίνει αντικατάσταση των ελαστικών πλακών που βρίσκονται ανάμεσα από τις γραμμές, στη θέση των οποίων θα τοποθετηθεί άσφαλτο τάπητας. Ήδη μάλιστα, αυτό συνέβη στη γραμμή ανόδου της διάβασής Καραγάτση, ενώ αναμένονται να ολοκλη­ρωθούν οι εργασίες και στο άλλο ρεύ­μα.

Η αναβάθμιση των γραμμών έχει τέσ­σερις κατηγορίες. Εκτός από την αντι­κατάσταση των ελαστικών πλακών, παράλληλα γίνεται η αντικατάσταση σκύρων γραμμής (των πετρών γύρω από τις γραμμές), η αντικατάσταση σιδηροτροχιάς, αλλά και στρωτήρων κά­τω από τις γραμμές, όπου αυτές χρειάζονται.

onlarissa.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ