2022-01-16 18:40:06
Φωτογραφία για Πηνελόπη Πιτσούλη: «O Πέτρος Φιλιππίδης ήταν άψογος συνάδελφος, ευγενέστατος και γλυκύτατος»Η Πηνελόπη Πιτσούλη φιλοξενήθηκε στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δημοκρατία έχουμε αλλά κανείς δεν μπορεί να καταδικάσει κάποιον. Αυτό το έχουν αναλάβει τα δικαστήρια κι οι νόμοι. Τον παρέλαβε ο νόμος, φυλακίστηκε, σαφέστατα πληρώνει αυτά που έκανε, δεν ξέρω πόσο ακριβά. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να καταδικάσει κάποιον, εφόσον υπάρχει η Πολιτεία κι οι νόμοι. Εμείς δεν έχουμε παρά να δείξουμε την συμπάθεια μας στην οικογένεια που είναι πίσω του και τίποτα περισσότερο.

Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Πέτρο, συναντιόμασταν σε κάποιες πρεμιέρες. Τώρα ήταν η πρώτη φορά. Σε πληροφορώ ότι ήταν άψογος συνάδελφος, στην ώρα του, διαβασμένος, δοτικός, επαγγελματίας, ευγενέστατος και γλυκύτατος. Μου έλεγαν κέρατο βερνικωμένο κι εγώ έλεγα δεν αφήνω περιθώρια να με πειράξουν. Όταν άκουσα ότι έκανε αυτά τα πράγματα είναι σαν να σου το λέει κάποιος γείτονάς του. Τελείωσε η καριέρα του. Είναι πολύ βαρύ αυτό που έγινε», ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

            

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ