2022-01-20 16:26:03
Φωτογραφία για Survivor 6 - Επεισόδια 17 και 18: Άναψαν τα αίματα στον Άγιο Δομίνικο - Απίστευτες εξελίξεις



Απομονωμένος από τους διάσημους συνέχισε να είναι ο Βαλάντης που μετά την φράση του απέναντι στην Ευρυδίκη τους έφερε όλους εναντίων του. Παρόλα αυτά η πομάδα κατάφερε να κερδίσει και τον αγώνα ασυλίας που ακολούθησε αλλά και τον αγώνα επάθλου.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε να επανέρχονται δυναμικά οι μαχητές κερδίζοντας τον αγώνα επάθλου με την απουσία του Βαλάντη από τον πάγκο των διάσημων να είναι αισθητή. 

Τέλος παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Βαλάντη. 

Highlights

Οι προσπάθειες του Βαλάντη να ενταχθεί ξανά στην ομάδα οι οποίες έπεσαν στο κενό.Μοναδικές σιιγμές και φορτισμένες πέρασαν οι διάσημοι στο έπαθλο επικοινωνίαςΑπίστευτη αντίδραση είδαμε από τον Γιώργο όταν άκουσε πως τα πέρασε στο έπαθλο επικοινωνίας η Μυριέλλα με αποτέλεσμα να ακυρώσει το φλέρτ τους.Δυσαρεστημένοι ήταν οι μαχητές από την συμπεριφορά του Θανάση Βισκαδουράκη στον αγώνα επάθλου της Πέμπτης, γεγονός που το μετέφεραν και στο συμβούλιο.Αποχώρησε ο Βαλάντης ο οποίος έμαθε το νέο με μήνυμα καθώς δεν ήθελε να παραστεί στο συμβούλιο. Αίσθηση έκανε η τελευταία του κίνηση φεύγοντας καθώς έριξε την μπαντάνα στην φωτιά. 

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ