2022-01-22 08:40:08
Φωτογραφία για Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Πολλοί άνθρωποι στην τηλεόραση υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπρεπε να έχουν καν δουλειά»

 



Συντροφιά με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου τα είπε απόψε ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark.

Μπαίνοντας στο Εξομολογητήριο ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως έχει κάνει «κατινιές» σε σχέση αλλά όταν ήταν μικρός. Αν του έδιναν 100.000€ για να παρουσιάσει κάποια εκπομπή χωρίς τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου θα πήγαινε δίχως συζήτηση. «Θα της έδινα και αυτηνής κάτι» είπε γελώντας.

Πολλά πρόσωπα θεωρεί υπερεκτιμημένα στον κόσμο της τηλεόρασης. «Πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν σε θέσεις και χώρο που σε άλλες συνθήκες δεν θα έπρεπε να έχουν δουλειά. Το επάγγελμα του παρουσιαστή είναι μόνο στην ελληνική τηλεόραση λες και τελειώνεις “ΙΕΚ παρουσιάστριας”. Στο εξωτερικό κάνεις και άλλα πράγματα είσαι λίγο δημοσιογράφος κτλ» δήλωσε.

Θετικά απάντησε όταν ρωτήθηκε εάν έχει βγει ραντεβού μέσα από τα social media.

Προκαταρκτικά, φιλί, σεξ πάει ιεραρχία στο συγκεκριμένο τρίπτυχο και τα δύο χαρακτηριστικά που τον εκνευρίζουν στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι ότι έχει πάντα δίκιο και ότι αλλάζει εύκολα γνώμη.

Έχει τύχει να ενδιαφερθεί ερωτικά για άνθρωπο στο εργασιακό του περιβάλλον αλλά το «κατάπιε» γιατί αυτές οι υποθέσεις δεν πάνε ποτέ καλά, σύμφωνα με την άποψή του.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ