2022-01-22 08:20:08
Φωτογραφία για Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Αν ήμουν γλυκούλα στο επάγγελμά μου, τώρα θα ήμουν κάπου πατημένη»



Τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark.

Το παρουσιαστικό δίδυμο μίλησε για τη μεταγραφή τους στην ΕΡΤ, τη νέα τους εκπομπή αλλά και το δύσκολο εγχείρημα του ζωντανού προγράμματος.

«Δεν μας άγχωνε, μία αγωνία είχαμε για το ότι ήταν ζωντανό. Ποιοι θα έρθουν, ποιοι δεν θα έρθουν αλλά μετά ξεχαστήκαμε» είπε ο Θανάσης.

«Μπήκαμε στα βαθιά από την πρώτη εβδομάδα επειδή συμπέσαμε με τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, είχαμε να διαχειριστούμε ζωντανές συνδέσεις κτλ» πρόσθεσε η Νάνσυ.

Οι δυο τους είναι χρόνια επαγγελματίες στον κόσμο των περιοδικών και γαλουχημένοι από τα έντυπα έμαθαν με τον ίδιο τρόπο να προσέχουν τις λεπτομέρειες σε όλα τους τα πρότζεκτ.

Για τους λόγους που οι άνθρωποι στα μίντια την αποκαλούν «σιδηρά κυρία» αναφέρθηκε η δημοσιογράφος στη συνέχεια.

«Στα 25 μου και 1,50 ύψος έγινα διευθύντρια του μεγαλύτερου εβδομαδιαίου περιοδικού στην Ελλάδα. Το ύψος έπαιζε ρόλο στη δεκαετία του ΄90. Τότε κάπως έπρεπε να επιβληθώ στα πράγματα με εκδότη τον Κωστόπουλο. Πώς να ήμουν γλυκούλα; Αν ήμουν γλυκούλα, δεν θα μιλούσαμε, θα ήμουν κάπου πατημένη. Είναι θέμα επιβίωσης στον χώρο γιατί για μένα προτεραιότητα ήταν να γίνει η δουλειά» εξομολογήθηκε.

Σε πιο προσωπικές η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό.

«Τον είχα πάρει τηλέφωνο για να κλείσουμε τεύχος για τον χωρισμό του με τη Ρούλα και ήταν όλοι μπροστά και άρχισα να κάνω μαλλιά. Έπαθα σοκ με τον εαυτό μου!» είπε φέρνοντας στη μνήμη της τη γνωριμία τους.

Και αμέσως μετά αφηγήθηκε ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό με εκείνον που την έκανε τότε να καταλάβει πόσο την αγαπά.

«Θέλω να το ξέρει η κόρη μου και θέλω όταν μεγαλώσει και αγαπήσει κάποιον να είναι έτσι και αν δεν είναι θέλω να έρθει και να μου το πει. Είχα πάει να πιάσω δουλειά κάπου σε μία δύσκολη στιγμή όταν είχε κλείσει το περιοδικό. Κατεβαίνουμε μαζί, μπαίνω στο αυτοκίνητο και μου λέει εκεί που θα πας άμα δεν περάσεις καλά σε παρακαλώ γύρνα σπίτι. Δεν υπήρξε ούτε μία φορά που ένιωσα ότι ο Νάσος δεν με υποστηρίζει. Ξέρω ότι είμαστε ομάδα. Επειδή είναι δύσκολες εποχές αυτό που θέλω να ξέρει η κόρη μου είναι ότι όλες μας αξίζουμε την αγάπη απλόχερα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ