2022-01-24 16:00:07
Φωτογραφία για Survivor: Τι θα αποφασίσει ο Ατζούν για το μέλλον του Κατσαούνη στο reality; Πολύ μελάνι έχει χυθεί τα τελευταία 24ώρα για το τι πραγματικά συμβαίνει με τον παίκτη του Survivor, Γιώργο Κατσαούνη και αν τελικά θα μείνει στο reality επιβίωσης ή η παραγωγή θα αναγκαστεί να τον αποβάλλει μετά τις καταγγελίες που αφορούν το πρόσωπο του.

Με τα δικαστικά ρεπορτάζ να τρέχουν και να κάνουν λόγο ότι ο παίκτης έχει εκκρεμείς μηνύσεις στην πλάτη του για ανάρμοστη συμπεριφορά σε ανήλικα κορίτσια, τα spoilers εδώ και λίγα 24ωρα, τον θέλουν να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ωστόσο η αλήθεια, σύμφωνα με  πληροφορίες του okmag, είναι πως ο Γιώργος Κατσαούνης μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές παραμένει στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός μίλησε με τον παίκτη για να ακούσει ο ίδιος τι θα του πει για όλα όσα ακούγονται, εκτός παιχνιδιού.

Τόσο το κανάλι του Φαλήρου όσο και η εταιρεία παραγωγής του Survivor είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το πώς πρέπει να χειριστούν την υπόθεση του Γιώργου Κατσαούνη. Oι τρεις ποινικές διώξεις που εκκρεμούν εις βάρος και τα αδικήματα για τα οποία διώκεται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα οπότε και δεν επείγει η απομάκρυνση του από το παιχνίδι, για να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του Γιώργου Κατσαούνη στο παιχνίδι θα κριθούν αυτή την εβδομάδα.Η δικηγόρος του δήλωσε την περασμένη Παρασκευή «Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη εναντίον της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ