2022-01-28 18:57:36
Φωτογραφία για Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Το «άγνωστο» δεύτερο χρυσό διαζύγιο και η έπαυλη που χάρισε για τα weekends των παιδιών του

Τα διαζύγια του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τρία στον αριθμό όσες και οι γυναίκες που πέρασαν ως τώρα από τη ζωή του ως σύζυγοι και έφυγαν, δικαιολογημένα εξελίσσονται σε σίριαλ –με εξαίρεση, ίσως, το πρώτο. Μονοπωλούν για καιρό την επικαιρότητα, προσφέρουν πηχυαίους τίτλους στα πρωτοσέλιδα των tabloids και γίνονται θέμα συζήτησης στους κύκλους του διεθνούς jet set. Μα, όχι μόνο.

Ακόμα και μετά από χρόνια «δίνουν» θέματα…

Ρεπορτάζ βρετανικών media αυτών των ημερών αναφέρονται στην πολυτελή έπαυλη και όσα άλλα περιουσιακά στοιχεία παραχώρησε ο 55χρονος Ρώσος μεγιστάνας στην δεύτερη σύντροφο του για να χωρίσουν ειρηνικά, την άλλοτε αεροσυνοδό της Aeroflot Ιρίνα Βιατσεσλάβοβνα Μαλαντίνα, με την οποία συμβίωσαν επί 16 ολόκληρα χρόνια (1991-2007), τα περισσότερα απ’ όλες και απέκτησαν μαζί τα 5 από τα 7 παιδιά του: την 27χρονη Σοφία, τον 28χρονο Αρκάντι, την 21χρονη Αρίνα, την 30χρονη Άννα και τον 19χρονο Ίλυα Αμπράμοβιτς. Τα άλλα δυο του, μικρότερα σε ηλικία, η Λία Λου (8) και ο Άαρον Αλεξάντερ (11) έχουν μητέρα τους την Ντάσα Ζούκοβα.





Περισσότερα: newmoney

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προς Τουρκία ο Μάνος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προς Τουρκία ο Μάνος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ