2022-01-30 16:00:05
Φωτογραφία για Έρχεται το «Νησί» με άρωμα από «Σασμό»



Ένα από τα νέα σίριαλ που αναμένεται να δούμε την επόμενη σεζόν είναι και το σίκουελ της θρυλικής σειράς «Το νησί», που προβλήθηκε στο Mega το 2011. Μάλιστα, η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου έχει έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες της ΕΡΤ, αφού όπως όλα δείχνουν η σειρά θα επιστρέψει μέσα από την συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης. 

Πέρα όμως από την Βικτώρια Χίσλοπ, υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που είναι κοντά σε συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του iciao.gr, την σκηνοθεσία θα αναλάβει η Ζωή Σγουρού και όχι ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο οποίος υπέγραφε την σκηνοθεσία στο «Νησί» του Mega. Όσο για το πρωταγωνιστικό καστ, σε προσωρημένες συζητήσεις βρίσκονται ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα. 

Για τους δύο τελευταίους βέβαια υπάρχει και ένα «αγκάθι» που ακούει στο όνομα «Σασμός», αφού όπως φαίνεται η επιτυχημένη σειρά του Alpha θα επιστρέψει του χρόνου με δεύτερο κύκλο. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το κανάλι της Κάτζας και θα βρεθεί τελικά μία συμβιβαστική λύση, έτσι ώστε ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα να συμμετάσχουν κανονικά και στα δύο σίριαλ.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ