2022-02-01 10:28:27
Φωτογραφία για ΑΧΕΠΑ: «Κάλεσε την ελίτ του νοσοκομείου» - «Πόλεμος» για το εάν έγινε κορωνοπάρτι
Πολεμικό είναι το κλίμα ανάμεσα στη διοίκηση του ΑΧΕΠΑ και τους εργαζόμενους, μετά την καταγγελία ότι έγινε δεξίωση με πάνω από 100 άτομα για την κοπή της πίτας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπη Κοροξενό έγινε catering σε διάδρομο του νοσοκομείου, αψηφώντας το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό.

Ο κ. Κοροξενός κατήγγειλε στο MEGA πως η κοπή της πίτας έγινε χωρίς την παρουσία του σωματείου και της νοσηλευτικής υπηρεσίας.

«Το σωματείο δεν θα κόψει πίτα, το αποφεύγει λόγω κορονοϊού. Ο διοικητής έκανε πολύ glamour την όλη διαδικασία, είχε και catering. Έγινε δεξίωση μέσα στο νοσοκομείο. Το catering δεν μπορεί να μπει σε μία αίθουσα, είναι μεγάλος ο χώρος που πιάνει, έγινε σε διάδρομο. Όταν είσαι σε ένα χώρο που είναι τόσα πολλά άτομα και βγάζεις τη μάσκα σου για να πιεις και ναμιλήσεις, το πρωτόκολλο εδώ που είναι;» είπε στο Mega.

Όπως τόνισε πέρσι η κοπή της πίτας έγινε στο γραφείο του διοικητή με 5 – 6 άτομα. «Κάλεσε την ελίτ του νοσοκομείου, γιατί είπε ότι οι νοσηλευτές είναι επικίνδυνοι να μεταφέρουν τον ιό από τις κλινικές», πρόσθεσε.


«Δεν έγινε κανένα τέτοιο πάρτι»

Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, υποστήριξε ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε σε αμφιθέατρο που χωρά 800 άτομα και παρευρέθηκαν μόλις 30 άτομα. Είπε επίσης ότι ο κ. Κοροξενός δεν ήταν εκεί, καθώς βρίσκεται σε αναστολή επειδή είναι ανεμβολίαστος.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ